Bodimo partnerji

V današnjem času en sam človek nima prav veliko možnosti za uspeh v poslovnem svetu. Da se, ampak težko. Mi se tega še kako dobro zavedamo. Edina prava pot, ki jo vidimo, je sodelovanje, partnerstvo, pomoč v smislu “jaz tebi, ti meni”, saj na ta način lahko drug drugemu svetujemo, si med seboj delimo izkušnje, se dopolnjujemo …

Časi niso prijazni, zato smo vsi na finančnem področju zelo previdni in pazljivo premislimo, kam bomo vložili vsak evro, ki ga imamo. Je tudi z vami tako? Če se do tega trenutka strinjate z mano, potem izvolite brati naprej.

postanimo-partnerji

Naša spletna stran in podporna fb stran imata kar lepo število aktivnih sledilcev, zato brez sramu lahko trdimo, da smo močni in zanimivi za marsikoga. Naša tematika je jasna in tega se želimo striktno držati tudi v nadaljevanju.

Kaj torej želimo? Kot ste opazili, naša stran ne temelji na prodaji storitev ali izdelkov, ampak na vsebini. Vsebina je tista, ki se “prodaja”, zato bo tudi v nadaljevanju naš cilj dobra in kvalitetna vsebina, ki bo zanimiva za naše bralce.

Članki, ki jih bomo sprejeli, se morajo dotikati tematike starševstva, otrok, šolstva, zdravja otrok, mamic, očetov … se pravi tega, kar mislimo, da zanima današnje starše.

Torej, iščemo dodatno vsebino, iščemo nekoga, ki bi lahko pripomogel k dodajanju dobrih, zanimivih, kvalitetnih in koristnih člankov.

Za to pa vam ponujamo nekaj v zameno. Kaj, je odvisno od vaših potreb in želja. Verjamem, da lahko najdemo dogovor, ki bo v korist obema.

Statistika

Januarja 2017 nas je obiskalo 262.000 različnih obiskovalcev in si pri tem ogledalo 658.000 strani.

Sodelujemo lahko tudi kako drugače. Mi smo odprti za nove predloge, nove ideje, zato kar pogumno na dan z njimi.

S spoštovanjem in v pričakovanju,

Ivan in Romy

Pošlji sporočilo