Knjižna polica izbranih knjig za starše in otroke

Danes imamo starši to prednost, da imamo ogromen dostop do različnih informacij, s katerimi si pomagamo pri vzgoji in drugih starševskih dilemah. Vendar pa je prevelika količina različnih informacij lahko tudi dvorezen meč. Preveč informacij nas lahko zmede. Na stotine strokovnjakov, ki se v marsičem tudi ne strinjajo, na stotine različnih knjig, ki si po vsebini in vzgojnih prijemih celo nasprotujejo … vse to so za starše lahko bolj ovira kot pomoč.

Naš portal ima začrtano pot, zavzeli smo svoje lastno stališče o tem, kaj je prav in kaj ne, v kaj verjamemo in katerim smernicam oz. dejstvom bomo sledili. In temu primerno bomo tudi zapolnjevali našo knjižno polico.

Izbrali smo knjige, ki so preverjeno dobre, ki zagovarjajo naše stališče in v katere verjamemo. Zato vsem vam, ki nam sledite zato, ker nam je naša filozofija blizu, ponujamo knjige, za katerimi stojimo in vam jih iz srca priporočamo.

Za več informacij o posamezni knjigi in naročilo kliknite na fotografijo. 

Novo, v prednaročilu

Vzgojni priročnik vsebuje enajst doslej še neobjavljenih člankov priznane pedagoginje Marie Montessori, ki so napisani prav za starše.

Ostale knjige

Zbirka Drobižki

Posamične knjige

Zbirka Mladostniki (4 knjige)