Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da – Manja Kristanc

Knjiga za mami, očija, babi in dedka. Zgodba o tem, kaj v resnici otroka motivira za učenje.

V knjigi Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da avtorica opisuje številne primere težav z motivacijo otrok za šolsko delo in vzorce rešitev. Knjiga je pomagala pri vzgoji otrok in mladostnikov že več kot 600 staršem. Naj tudi vam!

Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da - Manja Kristanc

Opis knjige

Nagrade, spodbude, kazni, prepiri in vpitje – skoraj vsi starši poznamo te družinske situacije in drame. Pomoč iščemo v nasvetih prijateljev, lastnih staršev in sodelavcev. Včasih posežemo po kakšni čudežni knjigi, ki nam v 7 enostavnih korakih nudi recept za vzgojo našega povsem ne-motiviranega otroka. Pa univerzalni recepti res delujejo?

V knjigi Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da boste našli številne resnične zgodbe, ki vas bodo zagotovo spomnile na situacije, kakršne ste v vaši družini že doživeli. Recepti, ki naj bi delovali, a niso. Spoznali boste, da ste morda z otrokom nehote ravnali tako, kot bi bil televizijski sprejemnik. Nenehno ste poskušali preklopiti na boljši program. Poskušali ste uveljaviti svojo voljo. Res – otroku ste hoteli vedno samo dobro, a načini, ki ste jih izbrali, najbrž niso obrodil sadov.

Otrokova resnična motivacija se ne skriva v naših ukazih, željah, prošnjah in jezi. Motivacija za delo in učenje se skriva v otroku samem. Skrita je v tistem, kar rad počne, v stvareh, ki ga zanimajo in veselijo. Vaše resnično poslanstvo je v tem, da otroku pomagate, da sam odkrije svojo lastno notranjo motivacijo za učenje. Kako? Odgovore, primere, vzorce in praktične vaje boste našli v tej knjigi.

Tehnične podrobnosti

Avtor: Manja Kristanc
Dopolnjena izdaja: 2017
Obseg: 200 strani
Tisk: brošura
Leto prve izdaje: 2015

Cena:  19,90 EUR

Mnenje o knjigi

Knjiga je čudovita

Pozdravljeni ga.Manja!
Naročila bi še eno knjigo, zato prosim za predračun. Hvala.
Knjiga je čudovita, zato sem se odločila, da jo podarim hčeri…..najlepše darilo.
Lep dan,
​N.K.

O avtorici

Manja Kristanc je mama, žena, pedagoginja in andragoginja, coach nevrolingvističnega programiranja, direktorica Zavoda Manja360, samostojno in aktivno učenje … “Razumem, kakšna vprašanja in skrbi se podijo po glavi in srcu mlade mamice. Obenem vem tudi to, da šolsko obdobje in puberteta prineseta v družino prav posebne skrbi in težave. Zato z veseljem pomagam vsem, ki imajo težave v šoli ali preglavice z vzgojo otroka”, je še povedala Manja.

Naroči knjigo

Cena: 19,90 €
Izvodov:
Plačilo po predračunu

Splošni stroški dostave so 2,90 €.