Kako gresta sreča in zgodnje učenje jezikov skupaj?

Kako gresta sreča in zgodnje učenje jezikov skupaj?

Lahko bi rekli, da imajo vsi starši eno željo: da bi bili njihovi otroci zdravi in srečni. Zanimivo je, da za zdravje otrok skrbimo že pred rojstvom in nato vse življenje. Za srečo otrok pa tudi počnemo marsikaj. Vendar prav SREČA je zelo pomembna tema, o kateri se z otroki nasploh premalo pogovarjamo.

V poplavi šolskih obveznosti in obšolskih dejavnosti je toliko bolj pomembno, da si vzamemo čas in da se otroci naučijo čutiti, kaj jih zares osrečuje. Večina staršev bere otrokom pred spanjem in ta intimni čas z otrokom lahko ob pravi knjigi postane še bolj čaroben in iskren. Zato so v založbi MINI POLIGLOTINI, kjer ustvarjajo poučne knjige za zgodnje učenje jezikov, ustvarili inovacijo – dvojezično personalizirano knjigo o sreči. Ob tej knjigi se bo vaš otrok učil tujega jezika, življenjskih vrednot in kako biti srečen.

Knjiga nudi iztočnice za pogovore z otrokom o tem, kaj lepega ste počeli, kaj vas je razveselilo in kdaj se počutite resnično dobro v svoji koži. Tako vam bo tudi otrok zaupal, kaj njega osrečuje in bo tudi sam lahko bolje sledil svojemu notranjemu glasu. Poleg tega pa pogovor o radosti in sreči slehernega otroka uči tudi hvaležnosti, ki je sodeč po znanstvenih raziskavah, spet ključ do dobrega počutja in zavedanja dobrega v naših življenjih.

Kako gresta sreča in zgodnje učenje jezikov skupaj?

Posebnost knjige je, da je besedilo v dveh jezikih. Otroci preko pravljice spontano spoznavajo nove besede v tujem jeziku, nove besedne zveze in navsezadnje tuj jezik. Trenutno lahko izberete dva med kar 7 jeziki, to je neverjetnih 42 jezikovnih kombinacij! Da ne bo pomote, za učenje tujih jezikov nikoli ni prezgodaj, saj so otroci do 6 leta naravni talenti za jezike. Slovenci smo majhen narod in v času hitre globalizacije odlično znanje angleškega jezika postaja iz leta v leto bolj iskano in uporabno. Poznavanje tretjega jezika pa je dodatna naložba in vedno dodaten plus. Saj poznate rek: več jezikov znaš, več veljaš.

Kako gresta sreča in zgodnje učenje jezikov skupaj?

Dvojezična knjiga se natisne za vsakega otroka posebej – prav zato je unikatno in lepo darilo. A vendar tudi uporabno, kajti dandanes se otroci spoznavajo s tujimi jeziki že v vrtcu, preko risank, mobilnih aplikacij, tečajev in navsezadnje, če ne prej v prvem razredu osnovne šole. Zgodnje učenje jezikov ima ogromno prednosti, saj razvija sinapse možganskih celic, ki jih bo otrok kasneje v življenju uporabil za karkoli bo pač počel.

Kako gresta sreča in zgodnje učenje jezikov skupaj?

Knjiga se personalizira in zato prav vsak otrok lahko postane glavni junak te dvojezične pravljice. V čudovito ilustrirani zgodbi bo vaš otrok pomagal zagrenjeni čarovnici ponovno najti radost in na koncu pravljice otroka za nagrado pričaka osebno posvetilo, ki ga napišete Vi. Na ta način bodo vaše besede postale dragocen spomin za vedno. Knjiga je tako barvita in izvirna, da jo otroci naravnost obožujejo. Biti glavni junak v knjigi in pomagati čarovnici ni vsakdanja stvar!

Vse kaže, da otroci, sreča in jeziki v resnici gredo odlično skupaj!

Ustvarite dvojezično knjigo o sreči v kateri bo glavni junak prav vaš otrok tukaj.

Unikatno in uporabno darilo je vedno najboljša izbira!