Naj vaše praznično darilo vzbudi pozornost

Naj vaše praznično darilo vzbudi pozornost

Predpraznični čas prinaša v naše življenje, poleg veselega pričakovanja, iskrivih nasmeškov, skupnih doživetij, tudi nekaj stresa, predvsem pri iskanju primernih daril za naše najdražje. Vsi želimo podariti kvaliteten in uporaben izdelek, ki bo razveselil vsakogar in nas še tesneje povezal. Izberite tokrat unikatno darilo, ki bo vzbudilo pozornost prav vseh obdarovanih.

Preusmerite pozornost stran od računalnikov, mobitelov in televizije

Se vam dogaja, da se ne morete odredotočiti na pomembno stvar, vam begajo misli, preusmerjajo pozornost nepomembni dražljaji? S to težavo se spopadajo že najmlajši v vrtcih, šolah, odrasli in nenavsezadnje tudi starejši. Aktivna pozornost je pomembna sposobnost posameznika, ki vpliva na kakovost življenja. Še posebno v današnjem času, ko je tempo življenja izredno hiter in nas v vsakem trenutku obkrožajo najrazličnejši dražljaji in informacije.

Imamo dobro novico – obstaja praktična, enostavna in zanesljiva rešitev, vaje za krepitev pozornosti, preproste naloge, ki vam pomagajo podaljšati čas koncentracije in povečati pozornost. Gre za slovenska izdelka, ki sta ga premišljeno kreirali pedagoginji in ga že uspešno uporablja kopica slovenskih vrtcev, šol in staršev. Pripomočka sta tako zanimiva, da so avtorici, 2 slovenski mamici, povabili celo v oddajo Prava ideja na RTV Slovenija. Spoznajte Pozorka in Mini Pozorka!

Obdarujte z namenom

Pozorko in Mini Pozorko sta zbirki kartončkov, na katerih so vaje za spodbujanje vidne in slušne pozornosti, na petih področjih učenja: motorika, govor- jezik, branje pisanje in predstave, hkrati pa sta tudi osnova za razvijanje kreativnosti pri preživljanju časa z vašimi najdražjimi.
Za več informacij kliknite tukaj.

Naredite letos nekaj drugačnega. Podarite Pozorka ali Mini Pozorka in s tem zagotovite dolgotrajen vpliv na obdarovanca. Naročite ju lahko s klikom tukaj. Dostava v 24 urah.

Zakaj je Pozorko oz. Mini Pozorko idealno darilo?

  1. PRIMEREN ZA VSE. Uporabljajo ga lahko tako otroci, kot tudi odrasli. Prav vsi potrebujemo trening pozornosti in koncentracije!
  2. PRIVLAČEN. S premišljeno barvno paleto privablja tudi najmlajše otroke in pozitivno motivira starejše.
  3. SPODBUJA KREATIVNOST. Z uporabo nalog aktiviramo našo domišljijo, razmišljanje izven okvirjev, logično sklepanje.
  4. POUČEN. Spodbuja učenje preko igre. Vsak kartonček je zasnovan z določenim ciljem.
  5. SPODBUJA POZITIVNE VREDNOTE. Ob igri razvijamo samozavest, višamo samopodobo, se zabavamo,veselimo uspehov…
  6. DRUŽABEN. Naloge spodbujajo sodelovanje, razvijajo komunikacijske veščine, povezujejo.
  7. PREDSTAVLJA IZZIV. Vsaka izmed nalog predstavlja svojstven izziv, pestrost razmišljanja.
  8. SPODBUJA CELOSTNO. Naloge temeljijo na spodbujanju govora in jezika, branja, pisanja, motorike in predstav.
  9. RASTE Z NAMI.  Ne glede na to, da je na škatli zapisano 5+ oz. 7+, lahko Mini Pozorka oz. Pozorka uporabljajo že mlajši otroci (kartončke zlagajo po barvi, štejejo, rokujejo z njimi po svojih zamislih), kasneje pa se uporablja glede na sposobnosti in stopnjo razvoja.
  10. CENOVNO DOSTOPEN. Za ceno kompleta dobite največ!

Pozorko in Mini Pozorko – vaša zanesljiva spremljevalca na poti krepitve pozornosti in koncentracije!