Neskončni svet zabave za najmlajše na Festivalu nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

 

Neskončni svet zabave za najmlajše na Festivalu nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

Nakupovanje z otroki zna biti včasih kar naporno, saj so želje najmlajših pogosto drugačne od želja odraslih. Otroci si želijo zabavo, želijo ustvarjati, se igrati, želijo potovati v svet domišljije, kjer je mogoče čisto vse. Starši pa po drugi strani želijo v miru opraviti nakup, zato družinski obiski nakupovalnih središč marsikdaj prinesejo tudi nekaj nejevolje. Kaj pa, če bi bilo mogoče dobiti oboje − prijetne nakupe za starše in neskončno zabavo za njihove najmlajše?

Prijetno nakupovanje za odrasle in nepozabno zabavo za otroke prinaša Festival nakupov in zabave, ki se bo v BTC City v Ljubljani odvijal v petek, 19. in soboto, 20. oktobra. Poleg norih popustov in drugih ugodnosti bo poskrbljeno za pester program za otroke vseh starosti.

Osrednje dogajanje  Festivala bo potekalo pod velikim šotorom na parkirišču pred dvorano A, kjer bo svoja vrata odprla BTC-jeva otroška pravljica. Za otroke vseh starosti in ostale družinske člane pripravljamo zares raznolik program. Čakajo vas različne animacije, delavnica kitajskih pismenk in različne ustvarjalne delavnice, foto booth, obisk GZS s predstavitvami različnih klubov ter zanimive družabne igre. Obiskala nas bo tudi sladka vila, tako v petek kot v soboto pa bo svoja vrata odprl tudi mini disko, v katerem se boste mali in veliki zabavali med 17. in 20. uro.

A to še ni vse − veliko pestrega dogajanja vas in vaše male nadobudneže čaka tudi v dvorani A. Za najmlajše pripravljamo izobraževalno pot, sestavljeno iz petih postaj. Otroci bodo na vsaki postaji lahko prebrali kakšno zanimivost in imeli možnost odgovarjati na nagradno vprašanje. Tisti najbolj vztrajni, ki bodo obiskali vseh pet postaj in pravilno odgovorili na vsa nagradna vprašanja, bodo na prizorišču pred dvorano A lahko zavrteli kolo sreče in si priborili katero od promocijskih nagrad.

Na svoj račun bodo prišli tudi vsi ljubitelji risank, saj bomo v mini kinu v kleti dvorane A večkrat na dan predvajali kratke risane filme.

Piko na i vsemu pestremu dogajanju pa bodo dale brezplačne enourne delavnice programiranja za otroke med 7. in 15. letom − Digital School BTC City. Delavnice bodo potekale v ABC Hubu v spodnji etaži Emporiuma. In kar je pri vsem najboljše − medtem ko bo vaš otrok treniral male sive celice, boste vi lahko brez skrbi odšli po nakupih.

Mali in veliki, željni neskončne zabave, lepo vabljeni na Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana. Pričakujemo vas v petek, 19. in soboto, 20. oktobra!