Opravi več opravil hkrati

Philips SpeedPro Max Aqua

Ajda Rotar Urankar je mlada mamica, ki je pred kratkim povila drugega sina. Družina Rotar Urankar tako sedaj šteje štiri člane. Vsak nov član pa pomeni dodatna gospodinjska opravila, več pranja, likanja in več čiščenja tal. Ajda se nad dodatnimi nalogami ne pritožuje, saj je izjemno ponosna na svojo družino, a hkrati se zaveda, da so mali hišni pomočniki ključnega pomena ko govorimo o lajšanju gospodinjskih opravil. Mož David Urankar se je v zadnjem času posvetil likanju, sama pa je odkrila način, kako opraviti več opravil hkrati. S svojim novim sesalnikom Philips SpeedPro Max Aqua se lahko loti sesanja in brisanja v enem, hkrati pa tudi popestuje najmlajšega družinskega člana v nosilki ali zraven spije skodelico kakava ali čaja.

Ajda se zaveda, da čiščenje vzame veliko časa in s tem posega v prosti in družinski čas. Zato čisti mimogrede, med opravljanjem drugih opravil in kar se da sproti. Zjutraj se najprej loti najbolj očitnih pokazateljev urejenega doma – pospravi postelje in kuhinjo po zajtrku. Za tla poskrbi na zelo priročen način s sesalnikom SpeedPro Max Aqua, ki že sam po sebi pomeni opravljanje večih nalog hkrati. Poleg sesanja z njim opravi tudi mokro brisanje, pri tem pa šteje vsaka poteza. Sesalnik namreč omogoča, da se vanj ujame še več umazanije in prahu, kot z običajnim sesalnikom – v krajšem času. Izpopolnjena 360° krtača je namreč zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje ampak iz vseh strani ter ko sesalnik potegnete nazaj k sebi. Na splošno so brezžični sesalniki zasnovani tako, da pobirajo prah samo iz sprednje strani, vendar je naš naravni instinkt, da pomikamo sesalnik naprej in nazaj. Zaradi tega je SpeedPro Max Aqua posebej zasnovan, da oponaša človeško obnašanje in pobira prah tudi, ko ga pomaknete proti sebi. Tako tudi Ajda hitreje opravi s čiščenjem, saj v enem zamahu naprej in nazaj pobere veliko več umazanije. Zmogljiva 25.2 V Litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut uporabe, preden je potrebno sesalnik napolniti, tako da lahko zaključiš čiščenje doma večkrat, preden ga je treba zopet napolniti.

Odkrita skrivališča prašnih delcev

Dodatno, trojni filtrirni sistem ujame vse drobne prašne delce, bakterije in alergene ter izpusti nazaj v prostor samo čist zrak. To je ključnega pomena, če imaš doma majhnega dojenčka, kakor Urankarjevi. Sesanje je s tem načinom bolj učinkovito, udobno in pa tudi hitrejše. SpeedPro Max Aqua lahko brez težav sesa in briše tudi pod nizkih pohištvom, saj se lahko popolnoma splošči na tla in tako ni težko posesati tudi skrite kotičke pod posteljo. V primeru, da bi se kakšna umazanija želela skriti, LED lučke na sprednji strani krtače pomagajo pri odkrivanju priljubljenega skrivališča vseh prašnih delcev.

Dodaten izpust vode za brisanje madežev od hrane

Sistem za sesanje in mokro brisanje vseh trdih tal sesalnika SpeedPro Max Aqua z inovativno funkcijo AquaBoost omogoča, da Ajda nadzoruje količino sproščene vode in tako poveča navlaženost krpice za trdovratno umazana področja ali madeže. Kadar vidi, da se umazanija ni popolnoma odstranila s prvo mokro potezo, z nogo pritisne na gumb na glavi sesalnika in s še bolj mokro krpico potezo ponovi. To pomeni, da se ji pri bolj trdovratnih madežih ni treba dodatno truditi s pritiskanjem in ponavljanjem poteze, kar je časovno zamudno, saj se madežu prilagodi tudi s količino izpuščene vode. Nadvse priročna funkcija za brisanje madežev od hrane. Najbolj se bo izkazala v času uvajanja goste hrane in vse dokler se otroka ne bosta zares naučila jesti, kar pa je proces, ki traja kar nekaj časa.

Priročna ročna enota za čiščenje avta

Ročna enota SpeedPro Max Aqua je zelo uporabna za čiščenje skritih kotičkov, kot je okvir vrat ali oblazinjeno pohištvo. Z njo Ajda posesa male delce, kot so krušne drobtine, v nekaj sekundah. Ročna enota je idealna tudi za hitro čiščenja avta. Moč ročne enote bo zadostna za čiščenje tudi bolj trdovratnih madežev na sedežih avtomobila in seveda za odstranitev vseh drobtinic od prigrizkov za otroke, ki so na daljših poteh skorajda obvezni.

Nasveti kako še skrajšati čas čiščenja doma

Spalnica bo zjutraj najhitreje videti sveža, če posteljo pospravite takoj ko vstanete. Stanovanje bo tudi izgledalo mnogo bolj čisto, če boste posodo prali sproti ali jo sproti zlagali v pomivalni stroj. Sprotno zlaganje vzame manj časa, v vsakem primeru pa se zlaganju ali pomivanju posode ne morete izogniti. Posodo perite ponoči in pomivalni stroj izpraznite takoj zjutraj. Glede perila pa premislite ali ste morda med umazano perilo namenili kakšen kos oblačila, ki bi ga lahko še vseeno ponovno nosili? Manj opranega perila pomeni manj sušenja perila in manj zlaganja perila. Med umivanjem zob lahko sproti poskrbite tudi za čist umivalnik. Na hitro ga podrgnite med vsakim umivanjem zob. In nenazadnje – sesajte in brišite tla vašega doma hkrati s Philips SpeedPro Max Aqua.