Zarota dojenčkov

Gole glave, goli načrti

Da boste vedeli, kaj naklepajo otroci po vsem svetu.

Naši otroci. Ta ljuba bitja, ki pridejo v naše življenje in nas naučijo pravega pomena le tega. Z vsako novo gesto. Z vsakim novim smrdečim kakcem. Z vsako goro perila, veliko kot sam Everest, ki si je ne bi mogli nikoli do takrat sploh predstavljati.

Ljubki so …

Prav toliko kot vsaka stvar, ki ji dovolimo, da nam življenje obrne na glavo. Od prioritet – pozabite na sproščujočo kopel, do zabave – pozdravite naslednjih neprestanih 30 ponovitev enega in istega filma.

In vse se spremeni tudi v naših stanovanjih, ko mali brezvestneži prevzamejo kontrolo nad našo dnevno sobo in jo spremenijo v laboratorij za testiranje madežev.

… ampak poznajo umazano skrivnost

Seveda se je to zgodilo tudi vam, kajne? Nikar ne mislite, da gre za naključje. Vse to naši mali navihančki prav hladnokrvno načrtujejo in zadeva nosi ime: Zarota dojenčkov.

To je čista resnica. Niso le naključni dojenčki, ki za sabo puščajo madeže ves čas. Ni bila zgolj nesreča, da je vaša najljubša bluza v zadnji sekundi, ko ste hoteli zapustiti hišo in se odpraviti na tisto elegantno srečanje kar na lepem polulana.

Ne. To je vse del globalne mreže. To je globalna zarota, ki zadane prav vse vrste oblačil. Zlobni načrt vseh svetovnih dojenčkov, zaradi katerega smo jim predani na milost in nemilost.

In veste kaj? Kar se mogoče na prvi pogled zdi le kot mesta oaza za družine je v resnici veliko več kot le igra v peskovniku. Točno tako, igrišča so prostor kjer otroci kujejo svojo zaroto, izboljšujejo svoje tehnike in si porazdelijo pomembne vloge. Tam celo med svoje vrste sprejemajo nove člane.

Persil -zarota dojenčkov

Dojenčki so vsi del globalne mreže

Kdaj sem se tega začela zavedati? Težko rečem, ampak spomnim se incidenta, ko sva bili s prijateljico na čaju, tudi ona je bila takrat noseča. V trenutku, ko sva naredili prvi požirek, je nekaj poskrbelo, da sva se obe polili po svojih oblačilih. Nekaj iz najine najgloblje globine. Nekaj, čemur pravimo z drugimi besedami tudi brcanje Laure in Toma v najinih trebuščkih.

Mislila sem, da je zgolj pomanjkanje spanca, ampak opažati sem začela nepojasnjene stvari. Le nekaj mesecev kasneje so se pričeli moji sumi. Moja mala Laura je bila stara takrat že osem mesecev, ko so prišli na dan prvi kontrastni madeži.

Korenčkov madež na beli bluzi in madež belega bruhanja na črni tkanini sta le dva primera od mnogih namigov.

Vsakokrat, ko sem pozornost odvrnila od nje, je ustvarila nove madeže. Takrat sem pričela z malimi testi, ki so me pripeljali do teh grozljivih ugotovitev.

Persil -zarota dojenčkov

NE SKRBITE. OBSTAJA REŠITEV, DA SE ZNEBITE KATEREGA KOLI MADEŽA

S pomočjo izkušenj raznih mamic, ki so svoj boj delile z nami, smo dobili upanje, belo luč na koncu tunela madežev. Tako belo in svetlo, kot je lahko le brezhibno čista rjuha.

Ja, obstaja rešitev. Preverite in se pozanimajte o tem univerzalnem orožju, ki bo zabrisal vse madeže. Persilovi detergenti bodo vsem vam mamicam v pomoč, da boste lahko zaustavile vso umazanijo, kar je lahko ustvarijo dojenčki širom sveta. Ker mogoče jih res nikakor ne moremo kontrolirati, ampak madeže pa lahko.

Persil -zarota dojenčkov