Se vidimo v Atlantisovem počitniškem varstvu

Se vidimo v Atlantisovem počitniškem varstvu

Končno so se zaprla šolska vrata in napočil je čas brez nujnih šolskih obveznosti in drugih skrbi. Čeprav so šolarji prepričani, da je to točno tisto, kar so nestrpno željno pričakovali, pa starši dobro veste, da po nekaj dneh brezdelja in popolnega lenarjenja počitnice postanejo pravi dolgčas, glavno orodje zabave pa elektronske naprave. Ker v Vodnem mestu Atlantis verjamejo, da si vsak starš za svojega otroka želi pestrih in nepozabnih počitnic, tudi letos vabijo, da svoje otroke prijavite v počitniško varstvo. Otroke, ki so v Atlantisu že bili, čaka kar nekaj novosti, tisti, ki bodo v varstvu prvič, pa bodo nedvomno navdušeni nad celodnevnim dogajanjem polnim vragolij ter norih doživetij.

Ko boste zjutraj odhajali v službo, na hitro naredite postanek v Vodnem mestu Atlantis in otroka oddajte v počitniško varstvo. Po 7. uri se otroci od 4. do 15. leta že začnejo zbirati, spoznavati preko različnih izzivov in z jutranjimi socialnimi igrami pripravljati na dan poln dogodivščin. Po samopostrežni malici sledi prvi skok v vodo. Najmlajši se pod budnim očesom vaditeljev učijo prvih pravilnih plavalnih zavesljajev, otroci, ki te že obvladajo, pa izpopolnjujejo svoje znanje, pridobivajo plavalno kondicijo ter se seznanijo še s čim novim. Zagotovo jih bodo pritegnili: potapljanje na dah, učenje tehnično pravilno izvedenih skokov v vodo ali spoznavanje reševanja iz vode. Morda pa tudi zadnja Atlantisova novost, atraktivno plavanje z monoplavutjo. Po uri koncentracije in usmerjene pozornosti napoči čas za popolno sprostitev in zabavo. Zunanji bazeni, tobogani in vse ostalo, kar nudi Svet doživetij kar kličejo po vragolijah in vodni zabavi. Streljanju z vodnimi topovi, odkrivanju podzemne jame, vratolomnem vrtenju na vodnem kolesu, guganju na vodni gugalnici je dodan še obisk povsem novega Spray parka. Na skoraj 200 m2 za dodatno vodno zabavo poskrbijo vodne zavese, živobarvni topovi, vodne gobe, prekucna vedra ter mlinčki s skodelicami.

Sredi dneva, ko se oglasijo prazni želodčki in baterije nekoliko izpraznijo, sledi kosilo in zaslužen počitek. Družabne igre in delavnice so še ena priložnost več za sklepanje novih prijateljstev. Morda tudi s kakšnim olimpijcem. Tudi to je mogoče, saj počitniško varstvo Vodnega mesta Atlantis enkrat tedensko zaživi v olimpijskem duhu. Otroci imajo priložnost v roke prijeti pravo olimpijsko zastavo in baklo s poletnih olimpijskih iger v Londonu, sodelujejo lahko v Mini olimpijadi, srečajo pa se tudi z vrhunskimi športniki, udeleženci Olimpijskih iger in dobitniki medalj.

Polni vtisov, olimpijskega zanosa in z napolnjenimi baterijami se tako otroci predajo popoldanskim dogodivščinam v in na vodi. »Kličejo« jih skoki na vodnem trampolinu, čez valove in tiste najbolj drzne še tek po vrteči vodni tubi … Pa vratolomne adrenalinske vožnje po toboganih in raziskovanje votline, na katero naletiš pri plavanju po vodni reki, odkrivanje skrivnosti podvodnega sveta z vodnimi skuterji in celo SUP-anje po bazenih Vodnega mesta. Svoje znanje in tekmovalno moč lahko preverijo tudi v kolektivnih igrah: vaterpolu, vodni košarki in štafetnih vodnih igrah.

Če pa na koledarju piše »sreda«, potem dopoldan vodna zamenjajo doživetja WOOP! trampolin parka.

Ko se, ne glede na dan v tednu, popoldan približuje večeru in ko v službi opravite še zadnje obveznosti za tisti dan, je tudi v Atlantisu čas za slovo. Ampak samo do naslednjega dne. Nov dan, novo jutro prinaša novo zalogo celodnevnega, varnega in doživetij polnega počitniškega varstva. Se vidimo v počitniškem varstvu Vodnega mesta Atlantis!

Vsak petek bo otroci preverjali svoje motorične sposobnosti in spretnosti na Adrenalinskem parku Atlantis.

Besedilo in foto: Starcom