Katera oblačila vzeti s seboj na družinski izlet?

Preden se odpravite na pot, vsekakor preverite seznam ključnih reči, ki jih nikakor ne smete pustiti doma. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kateri kosi nikakor ne smejo manjkati v vaši potovalni garderobi.

Katera oblačila vzeti s seboj na družinski izlet?

Saj poznate tisti občutek, ko se vam neznansko mudi, prtljage je preveč, vaš kovček ali potovalka pa premajhna? Zagotovo ste se že kdaj znašli v podobni situaciji, a ni treba, da je temu tako. Najpomembneje je, da znate presoditi, katere reči vzeti s seboj, in katere lahko pustite doma. Med kosi oblačil, ki jih nikakor ne smete pozabiti, ne glede na to, ali se odpravljate na krajše ali daljše potovanje, je jakna.

Izberite jakno, ki bo popestrila vaš videz

Moške jakne so ključni element moške garderobe, saj ne le ščitijo pred mrazom in vetrom, ampak so lahko tudi prava popestritev vašega modnega videza. Obstaja veliko vrst moških jaken, vse od klasičnih usnjenih jaken, vetrovk, športnih jaken, modnih bomberjev in elegantnih park. Izbira je vaša. Preden se odločite za nakup, pa se vendarle vprašajte, za kakšno priložnost kupujete novo jakno.

Usnjene jakne so klasičen kos moške garderobe, ki nikoli ne gre iz mode. V primeru, da se odločate za nakup modela za daljše časovno obdobje, izberite jakno iz kakovostnega in trpežnega usnja. Velika prednost usnjenih jaken je, poleg tega da so praktično neuničljive, tudi neskončna možnost kombinacij. Skombinirate jih lahko ob različnih priložnostih, v nekoliko bolj sproščeni različici, pa ob športnem imidžu, ter v klasični elegantni različici. Na izbiro so modeli v različnih barvah, vse od klasične črne in rjave, pa tudi nekoliko bolj ekstravagantne različice.

Katera oblačila vzeti s seboj na družinski izlet?

Na spletni strani Answear lahko izbirate tudi med jaknami za športne priložnosti, pa med lahkimi jaknami, ki so primerne za vsakodnevne sprehode v naravi, piknike ali sproščene dogodke. Jakne za prosti čas so na voljo v različnih barvah in vzorcih, odvisno od vašega modnega sloga. V ponudbi so tako jakne za vse generacije, priložnosti in imidže.

Že veste, kakšen model vam ustreza?

Preden se odločite za nakup, pa preverite tudi modele jaken in prilagodite izbiro vašemu modnemu slogu ter postavi. V primeru, da ste vitkejše postave, izberite ozek kroj, ki bo poudaril vašo linijo telesa, če pa želite z jakno skriti kakšen odvečen centimeter, izberite nekoliko širše in daljše modele. Pri izbiri jakne pa velja vsekakor premisliti, kakšna oblačila tudi nasploh prevladujejo v vaši garderobi, saj boste lahko le tako skombinirali različne barve in vzorce in pri tem popestrili modni slog. Na primer, če nosite temno zgornjo obleko, so temne jakne najbolj primerne, medtem ko lahko svetlejše jakne kombinirate z nevtralnimi odtenki oblačil.

V ponudbi na spletni strani Answear lahko izbirate tudi med številnimi modeli ženskih jaken, ki so prav tako nepogrešljiva in priljubljena izbira med pripadnicami nežnejšega spola. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami, vzorci in materiali, večina žensk pa ima v svoji garderobi zbirko jaken, ki jih spretno kombinira s preostalimi kosi oblačil, da ustvari popoln videz. Pred nakupom vsekakor velja preveriti velikost jakne, da vam bo ta popolnoma ustrezala in se boste ob nošenju dobro počutili, nikakor pa ne velja zanemariti materiala. V primeru, da iščete trpežno jakno, ki jo boste lahko nosili ob različnih priložnostih in letnih časih, izberite kakovosten material, ki bo odporen na večkratno pranje in vam bo omogočal prijeten občutek med nošenjem.

Foto in besedilo: Answear

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor