Video: Deset čudovitih frizur za naše dolgolase punce

Deklice se že zelo zgodaj začnejo ogledovati in opazovati v ogledalu. Želijo biti lepe, lepo oblečene in  z lepimi frizurami. Že zelo zgodaj vedo kaj hočejo in nekatere vam bodo že kmalu narekovale kaj obleči, kakšno frizuro bi rade imele danes … Ja, že zelo zgodaj boste morali upoštevati njihove želje. Večina od nas zjutraj nima dovolj časa, da bi se predolgo ukvarjali z frizurami, zato se ponavadi lotimo kakšnih enostavnih, ki jih že obvladamo in nam ne vzamejo preveč časa. Če pa ste tudi vi ena izmed tistih mamic, ki obožuje krtačiti dolge lase svoje princeske in poskuša z njimi narediti kaj novega, vam bodo spodnji nasveti in primeri nevsakdanjih frizur še kako dobrodošli.

Lahko razveselimo našo punco z novo, zanimivo in zagotovo nevsakdanjo frizuro ob kakšnih priložnostih, rojstnih dnevih, obiskih, izletih, lahko pa otroka naredite posebnega že za vsakodnevni odhod v vrtec ali šolo. Verjemite, punca vam bo hvaležna in tudi sami se boste počutili čudovito, saj vam bo zadovoljen in srečen obraz vaše princeske ogrel srce.

Otroci imajo radi nove, drugačne in nenavadne frizure in kita je preprost način za oblikovanje zanimivih pričesk. Ponujamo vam deset različnih frizur v video predstavitvah.

Frizura št. 1

Zavozlan konjski rep

Ocena:
[Skupaj: 70 povprečno: 4.4]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor