10 resnic, ki jih mame fantkov še predobro poznajo

Ko sem se poročila, sem mislila, da sem našla ljubezen svojega življenja.Skupaj sva bila že dolgo in poroka je bila logično nadaljevanje v najini epski ljubezenski zgodbi. Takoj sva vedela, da si želiva ustvariti družino. Premogla sva  toliko ljubezni, da bi jo lahko razdajala, zato nisva mogla biti srečnejša, ko sva ugotovila, da sem noseča. Ko sem prvič pogledala v oči svojega malega sinčka, sem spoznala, da sem samo mislila, da je moj mož ljubezen mojega življenja. Seveda, seveda, drugačna vrsta ljubezni, vendar pa me je moj mali fantek prevzel na prvi pogled. Ko se je rodil še moj drugi sin, je bilo, kot da je naša mala družinica popolna. Zdaj, ko sta starejša, ugotavljam da je ljubiti majhne fantke neverjetno, ampak tudi  … čudno. Fantki so čudni. In resnično ne bi mogla biti  srečnejša.

10 resnic, ki jih mame fantkov še predobro poznajo

Tukaj je 10 resnic o fantkih, ki jih še predobro poznate … čeprav bosta vedno ljubezen mojega življenja, s svojim viškom energije lahko počneta resnično odvratne stvari, ki so lahko samo smešne.

10 resnic, ki jih mame fantkov še predobro poznajo

Vse smrdi po lulanju

Ne vem, če označujeta svoj teritorij ali je to zato, ker tako slabo ciljata, a vse smrdi po lulanju.

Stopanje po LEGO kockah je življenjsko dejstvo

Ni pomembno, koliko pospravljam, te stvari so povsod. Kot da so se zaredile v preprogi ali kaj podobnega.

Prdenje je zabavno

In tudi riganje je. In lahko delujejo kot orožje. Prosim, ne prdi po svojem bratu je postala mantra, ki sem jo pogosto izrekala.

Tiste male zadevice se da zelo raztegniti

Izgleda boleče, ampak očitno je tudi zelo zabavno. In z njimi se da tudi igrati. In mlatiti. Tudi zelo smešno, po mnenju mojih fantov.

Perilo je multifunkcijsko

Spodnje perilo se da uporabiti na dosti več načinov, kot sem si sploh predstavljala. Lahko je perilo, klobuk, del superjunakovega kostuma ali kaj drugega.

Vse lahko orožje

Pozabite na nakup otroških pištol, ker se lahko prav vse v njihovih rokah spremeni v pištolo, nož, mačeto, smrtonosni žarek. Zadnjič sem opazovala, kako je paket za robčke postal meč. Zgleda, da je to v njihovih genih.

Zlate ribice nimajo nobenih možnosti

Do zdaj so pri nas zlate ribice bile pogoltnjene, pohojene, skopane in prinesene v trgovino v žepu. Ne kupuj zlatih ribic, boste rekli. Ne, še vedno jih raje učim teh življenjskih lekcij na zlatih ribicah kot na psičkih.

Tišina je grozljiva

Ker je čas samo zase zelo redek, je tišina prvo sekundo neverjetna. Potem pa se zaveš, da tišina pomeni nekaj resnično slabega, ko se dogaja nekaj, kar ne želita, da veste. Nikoli v življenju se nisem bolj bala tišine.

Grozljiva bitja so del življenja

Ne samo, da jih lahko dobiš za darilo, najdeš jih lahko tudi na vseh nemogočih mestih. Ko malima fantoma postiljaš posteljo, moraš vedno biti v pripravljenosti, da kakšna žaba, kuščarica ali kača ne skoči vate.

Imajo te radi bolj od vsega

Tudi če se večino časa upirajo poljubčkom, si v trenutku, ko se poškodujejo ali zbolijo, TI edina, ki jo potrebujejo. Vem, da sem prva ljubezen mojih fantkov in da je to tako velika odgovornost kot najbolj neverjetna stvar na svetu.

Jamie

Ocena:
[Skupaj: 3 povprečno: 4.7]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor