Prihaja Mini vrtiljak!

Mlade podjetnice, po večini mamice, ki se ukvarjajo z najrazličnejšimi storitvami in izdelki za otroke, so se povezale in odločile za organizacijo dogodka za družine, kjer bodo svoje storitve in izdelke predstavile širši javnosti! “Mini vrtiljak” se bo zavrtel v nedeljo, 7. junija, na velikem vrtu Mini vrtca, na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani. Obljubljajo pester program z ustvarjalnimi delavnicami, športnimi aktivnostmi, stojnicami, prigrizki in pijačo ter srečelovom s super nagradami. Vstop je prost!

Prihaja mini vrtiljak

Pobudnice dogodka so mlade mamice, ki kljub pestremu življenju z majhnimi otroki, ob službi in nekatere celo v pričakovanju novega naraščaja, uveljavljajo svojo podjetniško žilico ter v prostih trenutkih in nočnih urah ustvarjajo s svojimi pridnimi rokami in so z vsem srcem pri svojih izdelkih oz. projektih v katere verjamejo. Že pred časom so se povezale na družabnem omrežju facebook, druga z drugo delile svoje izkušnje ter si medsebojno pomagale pri promociji in trženju svojih storitev in izdelkov. Ideja za Mini vrtiljak se je porodila ravno z namenom, da svoje storitve in izdelke predstavijo tudi širši javnosti. “Za prisotnost na otroških sejmih in podobnih prireditvah je potrebno odšteti več sto ali celo tisoč evrov, kar pa si večinoma ne moremo privoščiti. Vseeno pa si želimo predstaviti javnosti naše izdelke in storitve ter dokazati, da se tudi v majhnih podjetjih najde veliko dobrih izdelkov in ponudbe”, razlaga Anja Oman, ena izmed organizatork projekta.

Mlade podjetnice se zavedajo, da včasih zmanjka idej za kvalitetno preživet družinski dan, zato so Mini vrtiljak zasnovale kot dogodek na prostem, ki bo zanimiv za celo družino. Dogajalo se bo v nedeljo, 7. junija od 10. do 17. ure, v primeru slabega vremena pa se dogodek prestavi za en teden, na nedeljo 14. junija.

Na Mini vrtiljaku se bodo predstavili Maminamaza.si, Mini vrtec, Mala šola, LaraLand, Katkin kotiček, Boobee Foodee, Plesni pilates, Mami je doma, Inci Binci, BubbleBum, Mali junaki, Avtosedezi.si, Puppo in profesionalni fotograf Matic Bajželj.

 

Več informacij na  e-naslovu info@maminamaza.si.

 

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor