Zakaj starejše sestre nihče ne more zamenjati

Za vse, ki imate starejše sestre … in vse, ki ste starejše sestre …

Zakaj starejše sestre nihče ne more zamenjati

Starejša sestra vam pomaga zgraditi osebnost

Starejše sestre so lahko pravo darilo, lahko pa so tudi pravi kreteni. S starejšo sestro ste zagotovo že izkusili nekatere trenutke, ki so ojačali vaš karakter. Na primer, ko vas odpika, da bi bila s svojimi prijatelji ali vas namenoma ne najde, ko se igrate skrivalnic. Tako se da veliko naučiti.

S starejšo sestro se resnično lahko pogovarjate

Včasih se je težko pogovarjati s starši, mlajši bratje in sestre in prijatelji pa vas ne morejo vedno razumeti. Zato pa obstajajo starejše sestre!

Vaše starše je naučila marsičesa

Vaši starši so že na starejši sestri naredili vse velike napake, ki so jih lahko, tako da zdaj vedo, kako ravnati v vami. To pa je zelo lepo, mar ne?

Lahko se stresete nanjo

Ne morete se kar tako stresti na prijatelje – potem ne bodo več vaši prijatelji. Starejša sestra vam bo oprostila in vas imela rada, tudi če ste se stresli nanjo brez kakršnega koli razloga.

Rada vas je povsod vozila, preden ste dobili vozniški izpit

Lepo od nje, mar ne?

Lahko ste jo kopirali

Starejšo sestro je super kopirati. Ker je skozi stvari, ki se vam zdaj dogajajo, starejša sestra že šla, se morate samo potruditi biti kot ona.

Starejša sestra vam vedno čuva hrbet

In tudi vi njej vedno čuvate hrbet.

Starejša sestra je vaš guru

Ker je starejša sestra že šla skozi vse, skozi kar greste zdaj vi, vam lahko da fantastične nasvete. Poleg tega, da ste član njene družine, ve, kako stvari delujejo v vašem življenju in iskreno skrbi o tem, kar se vam dogaja.

Ocena:
[Skupaj: 6 povprečno: 4.5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor