Vodno mesto Atlantis – svet doživetij

Vodno mesto Atlantis - svet doživetij

V vodnem mestu, ki ste ga že 15 krat izbrali za slovensko naj kopališče, se lahko vsak dan prepustite norim dogodivščinam, ki najmlajšim zagotavljajo nepozabno zabavo, iz starejših pa ponovno izvabijo otroško razigranost. Obisk Atlantisa ne glede na vreme in letni čas ponuja mnogo priložnosti za preživljanje prostega časa ob vodnih vragolijah za vso družino. Če boste po vseh aktivnostih postani lačni, bodo za vas z veseljem poskrbeli v Atlantisovi restavraciji, ob vročih dneh pa ne smete zgrešiti vitrine z domačim sladoledom.

Novost sezone 2021: mesečna karta

Mesečna vstopnica v Vodno mesto Atlantis velja 31 dni od dneva nakupa, vključuje en vstop na dan in ni prenosljiva.

Poleg tega lahko zadnji dve uri odprtja izkoristite kar 50 % popust na vse vstopnice.

Vodno mesto Atlantis - počitniško varstvo

Počitniško varstvo

Počitnice so kot nalašč za najrazličnejše vodne vragolije in idealna priložnost, da jih to poletje vaši najmlajši preživijo v Vodnem mestu Atlantis!

Ker v Vodnem mestu Atlantis verjamejo, da si vsak starš za svojega otroka želi pestrih in nepozabnih počitnic, tudi letos vabijo, da svoje otroke prijavite v počitniško varstvo. Otroci bodo nedvomno navdušeni nad celodnevnim dogajanjem, polnim vragolij ter norih doživetij.

Vodno mesto Atlantis - intenzivni plavalni tečaji

Intenzivni poletni plavalni tečaji

Za vse, ki se zaradi korone niso uspeli naučiti plavati, je na razpolago desetdnevni intenzivni plavalni tečaj. Predznanje ni potrebno, saj se otroke na osnovi testiranja razporedi v ustrezno skupino. Otroci potrebujejo le kopalke in brisačo.

Svet doživetij

Spust po toboganu, ki vam požene kri po žilah in osvežujoč pljusk v bazen, trenutki preprostega uživanja na valovih, navdušujoče plavanje s tokom skozi podzemno jamo, uživanje v razkošju whirlpoolov, predajanje vodnim kapljicam slapa, ki ena za drugo polzijo po vaši nežni koži, razvajanje v notranjih in zunanjih bazenih, laguni ter na atolu, ki lahko traja in traja in traja.

Vodno mesto Atlantis - zunanji bazen

Najmlajši obiskovalci vodnega mesta se lahko zabavajo v dveh bazenih, ki sta namenjena otrokom različnih starosti.

V bazenu za najmlajše se nahaja tobogan, vodna kača in ostala igrala, poseben poudarek pa je na varnosti malčkov, ki se ob čofotanju lahko tudi marsikaj novega naučijo.

Bazen za večje otroke je opremljen s številnimi dodatnimi atrakcijami, predvsem vodnimi topovi, ki nadebudnežem omogočajo živahnejšo zabavo.

Foto in besedilo: AMK, BTC

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor