Keanu Reeves je zapisal močno sporočilo

Igralec Keanu Reeves je na svojem FB profilu objavil sporočilo, s katerim se je dotaknil tudi najbolj ledenih src. Njegova misel je prisilila mnoge, da se vprašajo o svojem življenju in si dajo prst na čelo.

Keanu Reeves je zapisal močno sporočilo
youtube

Igralec se je tokrat ozrl na mnoge paradokse današnje družbe. To so njegove besede:

Ne morem biti del sveta, kjer moški oblačijo svoje žene kot prostitutke in tako kažejo vse tisto, kar bi morali ceniti. Kjer ni koncepta časti in dostojanstva in se lahko zanaša samo na tiste, ki pravijo “obljubim”.

Kjer ženske nočejo otrok in moški nočejo družine?

Kjer bedaki verjamejo, da so uspešni, medtem ko se skrivajo za volanom očetovega avtomobila in oče, ki ima  vsaj malo moči, poskuša dokazati, da ste ničla?

Kjer se ljudje s kozarcem alkohola v roki in brez vsakršnega koli razumevanja religije označujejo, da verjamejo v boga?

Kjer se ljubosumje šteje za sramotno, skromnost pa je pomanjkljivost?

Kjer ljudje pozabljajo na ljubezen, ampak preprosto iščejo najboljšega partnerja?

Kjer ljudje popravljajo vsako prasko na avtomobilu, brez da bi gledali na denar ali čas, sami pa izgledajo tako siromašno, da jih lahko samo drag avtomobil skrije?

Kjer fantje v nočnih klubih zapravljajo denar svojih staršev in guncajo afne, dekleta pa se zaradi tega zaljubljajo v njih?

Kjer se moški in ženske že več let ne razlikujejo in kjer vsemu temu pravijo svoboda izbire, vendar pa tiste, ki se odločijo za drugačno pot, ožigosajo kot retardirane oblastneže?

Jaz sem izbral svojo pot, a škoda je, da ne najdem podobnega razumevanja pri ljudeh, pri katerih sem ga predvsem želel najti.

Keanu Reeves

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor