Vsestranska mlečna zabava za otroke

Starši smo danes pod nenehnim pritiskom, kaj je tisto, kar je za otroka najbolje. Veliko se govori in piše o zdravi prehrani, na drugi strani pa s polic izstopajo izdelki, ki privlačijo otroške oči. Zdravo in zanimivo za otroke pa se ne izključujeta vedno – priznana blagovna znamka Zott namreč ponuja okusne in priljubljene izdelke narejene le iz izbranih in najkakovostnejših sestavin.

Kdo še ni slišal za Monte, kombinacijo enkratne mlečne kreme, slastne čokolade in okusnih lešnikov? Obožujejo jih tako otroci kot odrasli, saj zaupajo podjetju Zott, ki je znano po svoji premium kakovosti. Njihovim že dobro znanim blagovnim znamkam Monte, Jogobella in Zottarella se je letos pridružila še linija izdelkov Milk Tiger. Razvijali so jo kar dve leti, izdelki pa so namenjeni otrokom in vsebujejo kalcij in vitamine, ki prispevajo k zdravemu razvoju. Majhne porcije omogočajo, da otroci pojedo ravno toliko, kot potrebujejo. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil, želatine in konzervansov.

Simpatičen in prikupen tiger Tim, ki se skriva na vsakem lončku mlečnega deserta Zott Milk Tiger, že navdušuje slovenske otroke in tudi slovenske hladilnike spreminja v džunglo oziroma divjino, polno nagajivih tigrčkov.

Sveža skuta za rast

Zott Milk Tiger iz sveže skute je pakiran v štirih priročnih pisanih lončkih. Starši lahko izbirate med okusoma jagoda-banana in jagoda-vanilja, ki sta pri najmlajših zelo priljubljena. Otroci so navdušeni nad okusi, staršem pa je všeč predvsem dejstvo, da izdelek ne vsebuje umetnih barvil, želatine ali konzervansov. Vsebuje pa kalcij in vitamin D, ki prispevata k zdravemu otroškem razvoju.

Vsestranska mlečna zabava za otroke
Otroci obožujejo Milk Tiger

Okusni tigrasti lonček

Mlečni desert Zott Milk Tiger bo vaš hladilnik spremenil v divjino. Okusna mešanica iz kakovostnega mleka in vaniljevega ter čokoladnega pudinga bo navdušila male gurmane. Zabavne čokoladne črte ustvarjajo tigrast vzorec, ki naredi izdelek nekaj posebnega. Mlečni desert vsebuje kalcij in naravno aromo burbonske vanilje, ne vsebuje pa konzervansov in želatine. Eno pakiranje vsebuje štiri priročne 50-gramske lončke z okusnim mlečnim desertom za popoln užitek.

Vsestranska mlečna zabava za otroke
Tigraste črte in okusna mešanica vanilijevega in čokoladnega pudinga za male gurmane

Sirne figurice za divjo zabavo

Slani sirni prigrizki Milk Tiger navdušujejo z zabavnimi motivi živali, ki jih lahko otroci zbirajo, menjajo med sabo in se z njimi igrajo. Kremna receptura je primerna tudi za občutljive želodčke, zato je idealna za male ljubitelje izdelkov Milk Tiger. Sirni prigrizki Milk Tiger vsebujejo vitamin D, kalcij in beljakovine, ne vsebujejo pa konzervansov. Ena mrežica vsebuje štiri 20-gramske figurice. Še posebej priročni so kot šolska malica ali prigrizek na izletu, saj so brez hlajenja primerni za zaužitje do osem ur.

Vsestranska mlečna zabava za otroke
Sirni prigrizki navdušujejo z embalažo, s katero se lahko otroci tudi igrajo

Starši in otroci bodo veseli privlačne in obsežne palete izdelkov Milk Tiger za vsak dan. Stopite v edinstveni svet okusnih izdelkov Milk Tiger in uživajte ob vsaki žlici kakovostnega mlečnega izdelka.