Aktivne počitnice z urbanimi športi – freestyle počitnice

Aktivne počitnice z urbanimi športi - freestyle počitnice

Imate doma mladega nadobudneža, ki se navdušuje nad uličnimi športi, kot je skejtanje, rolanje, bmx kolesarjenje, skirojanje, športno plezanje, hip hop ali breakdance? Potem smo pravi naslov za vas, saj organiziramo nepozabno športno počitniško varstvo za aktivno urbano mladino.

Športno društvo Ilužn pod okriljem športnega centra Urban Roof tudi letos pripravlja športno počitniško varstvo za otroke od 6. do 14. leta.

Skozi pester tedenski program se otroci spoznajo z urbanimi športi – skate, bmx, skiro, rolanje, športno plezanje, z urbanimi plesi – hip hop in breakdance ter z urbano kulturo. Z veliko zabave, druženja in raznolikih športnih aktivnosti otroci tako pod našo Streho preživijo nepozabne športne počitniške dni.

Aktivne počitnice z urbanimi športi - freestyle počitnice

Program poteka preko celega poletja (vseh 10 tednov) in vključuje strokovno vodenje na delavnicah urbanih športov in kulture, športno animacijo in varstvo, dve malici, kosilo in pijačo. Počitniške aktivnosti vodijo pedagoško in športno izkušeni animatorji, učitelji in urbani športniki. Aktivnosti izvajamo na lokaciji centra Urban Roof Baza na Kamniški ulici 41 v Ljubljani, na lokaciji zunanjega rolkarskega poligona v Savskem naselju (za Pop Tv-jem) ter v bližnjem zelenem parku. Imamo se noro fajn!

Predznanje posameznih športov ni pogoj za udeležbo, saj se pri vseh športih najprej seznanimo z osnovami in varnostjo, nato pa napredujemo na višje nivoje. Udeležencem programa, ki že imajo predznanje v posameznih športih, program delavnic priredimo in s tem omogočimo napredek in zanimivo dejavnost. Tudi lastna oprema ni pogoj za udeležbo, saj imamo na voljo kar nekaj kosov opreme, ki si jo je mogoče izposoditi.

Celodnevno varstvo poteka vsak dan od 7. do 17. ure in vključuje jutranje varstvo, malico, dopoldanske delavnice urbanih športov in kulture, kosilo, popoldanske delavnice in športne dejavnosti, popoldansko malico ter varstvo do 17. ure.

Otroci se lahko udeležijo tudi samo dopoldanskega varstva, ta poteka od 7. do 13. ure. Dopoldansko varstvo vključuje jutranje varstvo, malico, dopoldanske delavnice  urbanih športov in kulture ter kosilo.

Programu počitniškega varstva se je mogoče pridružiti tudi samo za posamezni dan.

Cena varstva za cel teden (5 dni) znaša 120€ za člane ŠD Ilužn in 150€ za nečlane. Članstvo v društvu traja 1 leto, znesek letne članarine pa 20€. Za vsakega naslednjega družinskega člana, ki bi se pridružil počitniškemu programu oziroma za vsako naslednjo udeležbo v programu za istega otroka veljajo za člane nižje cene; za drugega družinskega člana ali druge počitnice 110€, za tretjega družinskega člana ali tretje počitnice 100€ ter za četrtega družinskega člana ali četrte počitnice 90€.

Cena dnevnevnega obiska za člane znaša 30€, za ostale pa 35€.

Cena dopoldanskega varstva za člane za 5 dni znaša 80€,  za ostale 105€, za dnevni dopoldanski obisk boste člani odšteli 20€, ostali pa 30€.

Več o freestyle počitniškem varstvu na Urban Roofu si lahko preberete na freestyle počitniška šola. Na posamezni termin se lahko prijavite preko spletnega obrazca. Za vse informacije smo vam na voljo tudi na info@urbanroof.si ali na številki 040 762 161. Pridružite se nam!
Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor