Čisti samo toliko, kot moraš

Moje dame! Ne pozabite, da prah ščiti les pod njim. Hiša postane dom, ko lahko na pohištvu napišete – Ljubim te.

Čisti samo toliko, kot moraš

Vsak vikend sem porabila vsaj osem ur za čiščenje, ker sem želela, da je vse popolno v primeru, da kdo pride k nam.

Končno sem nekega dne spoznala, da ni prišel nihče – vsi so bili nekje zunaj, uživali so in se zabavali.

Ko me danes obiščejo ljudje, jim ni treba pojasnjevati stanja mojega doma, ker jih zanimajo v glavnem stvari, ki sem jih naredila in jih delam, medtem ko živim in se zabavam.

Če tega še same niste dojele, poslušajte, prosim, ta nasvet. Življenje je kratko. Uživajte ga!

Čistite samo toliko, kot morate … mar ne bi bilo bolje, če bi naslikale risbo, napisale pismo, spekle piškote, z otrokom posadile rože, odšle z družino v hribe, se družile s svojimi najdražjimi, se naučile razlikovati med ŽELIM IN MORAM?

Čistite samo toliko, kot morate … vendar časa nimate veliko … z rekami, ki jih morate preplavati, z gorami, na katere se želite povzpeti, z glasbo, ki jo želite poslušati, s prijateljstvi, ki jih želite obdržati in z življenjem, ki ga želite živeti …

Čistite samo toliko, kot morate, vendar je življenje tam zunaj, s soncem v vaših očeh, vetrom v vaših laseh, snežinkami na vašem licu, kapljami dežja … Ta dan se ne bo ponovil.

Čistite samo toliko, kot morate, vendar imejte v mislih … prišla bo starost, ki pa ni ljubezniva .. in ko umrete, tudi umreti je treba … boste vi sami napravili samo še več prahu …

Femina

Ocena:
[Skupaj: 12 povprečno: 4.6]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor