8 navad, ki omogočajo čvrsto in nezlomljivo partnersko zvezo

Ste že slišali za to, kako se med nevihtnimi vetrovi neko drevo zlomi, drugi pa se upogne in se nato vrne nazaj, ko nevihta mine? Takšni so tudi zakoni oz. partnerske zveze. Vsi gredo skozi nevihte, vendar se nekateri pari zlomijo, drugi pa vzdržijo sunek vetra in se vrnejo v prejšnje stanje. V čem je skrivnost?

8 navad, ki omogočajo čvrsto in nezlomljivo partnersko zvezo

Nekatere navade lahko okrepijo zakon oz. partnersko zvezo tako, da postane nezlomljiva. Tu je takšnih osem:

Navada komuniciranja

Komunikacija je ključna za povezovanje in na njej odnosi tudi temeljijo. Poskusite imeti kakršenkoli odnos brez komunikacije. Nemogoče je. Redno si vzemite čas za pogovor z vašim partnerjem. Pogovarjajte se o malih in velikih stvareh in drug drugega delajta močnejšega.

Navada ljubljenja

Seks je pomembna stvar, zelo pomembna. Pogovarjajte se o njem in najdite čas zanj.

Navada skupnega preživljanja časa (brez otrok)

Da bi bil zakon oz. zveza nezlomljiva, se mora krepiti tudi s sestanki “ena na ena”. To je zelo pomembno, ker morajo obstajati trenutki, ko sta popolnoma osredotočena drug na drugega.

Navada smejanja

Smeh povzroči, da srce postaneš še večje, še bolj ljubeče. Trdne in nezlomljive zveze so zabavne, v njih se ljudje veliko smejijo, šalijo in se imajo odlično.

Navada držanja besed in obljub

Enostavno, naredite tisto, kar ste rekli, da boste naredili in naj vaš partner naredi enako. Dejstvo, da se lahko vedno zaneseta drug na drugega, dela vajin odnos nerazdružljiv.

Navada, da ima vsak partner tudi svoja osebna zadovoljstva

Pari, ki so zadovoljni s svojimi zvezami, vedo, da njihova sreča ni v vsakem trenutku odvisna od partnerja. Imajo se radi in se spoštujejo, vendar so celota tako eden brez drugega tako kot drug z drugim.

Navada posvečenosti

Posvečenost je dolgoročna stvar. Ko ste v partnerskem odnosu, morate neprestano biti posvečeni zvezi, partnerstvu … Vsako leto, vsak mesec, vsak dan. Dobesedno vsaki trenutek. To je del nezlomljive zveze.

Navada služenja drug drugemu

Služenje partnerju je dejanje nesebičnosti. Ne morete imeti nezlomljivega zakona oz. partnerske zveze, če ste sebični. V nerazdružljivih partnerskih zvezah je služenje drugemu partnerju del vsakdana. Enako na obeh straneh.

Jackie

Ocena:
[Skupaj: 16 povprečno: 4.4]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor