Srečanje nosečnic in mladih staršev

Srečanje nosečnic in mladih staršev

Intenzivna šola za starše, predavanja za otrokovo prvo leto, priprave na porod

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo 14. in 15. septembra potekalo 5. Srečanje nosečnic in mladih staršev, kjer se srečujemo vsi, ki imamo še tisoč in eno vprašanje o prihodu novorojenčka, pa tudi tisti, ki ste pred kratkim postali starši.

Na srečanju bomo lahko prisluhnili številnim strokovnjakom, ki nam bodo predstavili najboljše in sodobne prijeme ter principe vzgoje, obiskali pa bomo lahko tudi pisane sejemske stojnice.

Pričakujete otroka? Intenzivna šola za starše

Prvi dan srečanja bo pod okriljem Porodnišnice Postojna potekala intenzivna šola za starše v petih najpomembnejših sklopih šol za starše, in sicer: telesne in duševne spremembe nosečnosti; priprava na porod; pomoč pri porodu (epiduralna analgezija, ultiva …); dojenje in značilnosti novorojenčka. Preko celega dneva pa vam bodo izkušene babice na voljo za individualne pogovore in nasvete.

Dan bomo zaokrožili v družbi izkušenega in priljubljenega porodničarja dr. Aleksandra Merla na temo Porod ni bav bav!

*Očetje z obiskom predavanja o porodu dobijo potrdilo, ki zadostuje za prisotnost pri porodu.

1001 nasvet za nosečke in mlade starše

Drugi dan srečanja bodo strokovnjaki različnih področij nosečkam in mladim staršem svetovali o 10 izdelkih brez katerih ne gre, prehrani prvih 1.000 dni HIPPom, dojenju, pripravi na porod in dojenju, zgodnjem učenju jezikov kot investiciji v otrokov razvoj in naravnih pristopih k zdravljenju atopijskega dermatitisa s Katarino Fajfar.

Previjalnica in izposoja nosilk

Starši, ki boste na dogodek prišli z vozičkom, boste lahko voziček za čas predavanj zamenjali za nosilko podjetja Moj Škratek. V sodobno opremljeni previjalnici pa boste svoje malčke lahko preoblekli in uredili z izdelki Tete Violete, na previjalni mizi podjetja Venge.

Prvič v Sloveniji!

V Slovenijo prihaja inovativen izdelek SleepyBottle, naprava za hitro pripravo adaptiranega mleka, namenjena domači uporabi in različnim zunanjim aktivnostim kot so sprehodi in potovanja. Sleepy Bottle bo prvič predstavljen na Srečanju nosečnic, na prodajna mesta pa v Slovenijo prihaja konec septembra. Za prvi slovenski Sleepy Bottle se lahko potegujete tudi na Facebook strani Srečanja nosečnic!

Ponudba na stojnicah

V sklopu sejemske ponudbe vam bomo predstavili prvo varno in visokotolerantno linijo za kožo dojenčka ABCDerm znamke Bioderma, unikaten lesen otroški stolček PIKO Mizarstva Hočevar, ročno izdelano naravno kozmetiko in čistila Odori, na večjem razstavnem prostoru pa vas bo pričakala tudi Pikapolonica, sponzor letošnjega srečanja.

Dogodek poteka v okviru sejma za družine Otroškega bazarja. Za udeležbo na dogodku so potrebne prijave.
Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor