Popolno družinsko doživetje na gospodarskem razstavišču v ljubljani!

Popolno družinsko doživetje na gospodarskem razstavišču v ljubljani!

14. in 15. septembra se na Gospodarsko razstavišče ponovno vrača popolno družinsko doživetje – Otroški bazar. Že 14. največji dogodek za družine bo tradicionalno poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, nakupe v Showroomu spletnih trgovin, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope in poseben park, namenjen lastnikom malih hišnih ljubljenčkov. V sklopu bazarja bo potekal tudi Showroom spletnih trgovin, kjer bo več kot 250 sodelujočih predstavljalo in delilo svoje izdelke, storitve, pripomočke, znanje in nasvete.

CHALLE SALLE, RIBIČ PEPE, MAŠA IN MEDVED IN ŠE IN ŠE!

Na Otroškem bazarju, 14. in 15. septembra bo na Odru zabave in smeha zadonel Challe Salle, zaigrala bosta Maša in Medved, zaplesali bodo Artifex, veselje bo lovil Ribič Pepe in še mnogi drugi.

»FORTNITE« KORAKI NA OTROŠKEM BAZARJU

Na Odru zabave in smeha se bo slišala Bazarkova pesem, ob katerih se bodo otroci lahko učili plesnih korakov skupaj z Bazarkom. Poleg tega pa se bodo otroci lahko učili tudi izjemno znanih plesnih korakov po vzoru priljubljene igrice Fortnite, sočasno bo potekala velika Nerf bitka, otroke pa bo pozdravil tudi Nipke.

BAZARKOVA KUHINJA S HOFERJEM

Otroški bazar vas skupaj z glavnim gostiteljem, podjetjem Hofer, tudi tokrat vabi v Bazarkovo kuhinjo, kjer bo dva dni omamno dišalo. Podjetje AMC bo s pomočjo kuharja Romana Klobase priredilo delavnice, kjer bodo otroci lahko skupaj z njim izdelovali prave kuharske kape in uživali v peki palačink, pripravi sladoleda in se naučili zanimivih kuharskih trikov in receptov, da bodo slastne jedi iz Bazarkove kuhinje lahko ustvarjali tudi doma. Vrhunsko opremo Bazarkove kuhinje podarja podjetje Beko, posode in kuhinjske pripomočke pa podjetje AMC.

ZA NOSEČKE IN MLADE STARŠE

Na Otroškem bazarju bo letos potekalo že 6. Srečanje nosečnic in mladih staršev, kjer bodo potekala izjemno zanimiva in praktična predavanja in delavnice za nosečke in vse, ki pričakujejo otroke, prvi dan pa bo Porodnišnica Postojna pripravila tudi intenzivno šolo za starše, v okviru katere bo za vprašanje na voljo ves čas tudi babica.

PRVIČ! ZA ŽIVALI

Letos bo vzporedno z Otroškim bazarjem prvič potekal prvi Festival hišnih ljubljenčkov. Ljubitelji mačk, psov, eksotičnih živali, akvaristike, glodalcev in ptic bodo na enem mestu lahko pridobili relevantne informacije za svoje ljubljenčke.

ZA OTROKE IN ZAPUŠČENE ŽIVALI

Obiskovalce pred prihodom na Otroški bazar vabimo, da pregledajo svoje omare, podstrešja in da na Otroški bazar prinesejo oz. kupijo:

  • Za otroke: V sedmih poslovnih enotah DZS-ja organizatorji izvajajo dobrodelno akcijo za otroke iz socialno ogroženih družin (BTC hala 8 in A, Celovška in MC Šiška v Ljubljani, v Domžalah in Logatcu). Vse obiskovalce vabimo, da z obiskom DZS-jev pred pričetkom šol opravijo nakup tudi za v fond dobrodelne akcije. Vse kupljene potrebščine bodo romale socialno šibkim družinam preko ZPM Slovenije.
  • Za živali: V času Otroškega bazarja bodo organizatorji v sodelovanju z Društvom za zaščito živali Ljubljana zbirali hrano, opremo, dekice, brisače, blazine in igrače brez polnila za vse zapuščene živali, ki na svoj novi topli dom še vedno čakajo v zavetiščih. Obiskovalce vabimo, da pred prihodom na Otroški bazar preverijo svoja podstrešja in omare in s seboj prinesejo omenjene pripomočke.

Več na:

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor