Najboljši vodnik za hujšanje – za vedno se znebite kilogramov

26. Za vedno se znebite kilogramov

Se sprašujete, kako obdržati težo, potem ko izgubite odvečne kilograme? Odgovor na to sta samo dve besedi: nikoli ni konca!

Nikoli ne smemo prenehati biti pozorni na vnos energije, zdravo jesti, telovaditi. Se spomnite Enega samega dejstva? Če imate v mislih Eno samo dejstvo, konca tudi ne more biti! Če boste ponovno pričeli v telo vnašati preveč energije (kalorij), se boste znova pričeli rediti. Skozi celoten vodnik smo se poskušali tega izogibati, ker vemo, kako grozno to zveni, vendar pa zdaj moramo – spremeniti morate življenjski stil. Ne glede na to, kako zastrašujoče zvenijo te štiri besede, vsekakor to 100 % drži. S tem začnete živeti drugače. Tudi sami ste videli rezultate vašega prejšnjega življenjskega stila, mar ne? Vrnite se nanj in takoj se bodo pričeli vračati tudi rezultati. Torej. še enkrat, ni konca.

Resnici na ljubo bi se še pred hujšanjem morali odločiti za nov življenjski stil. Tudi brez shujševalne diete bi prej ali slej shujšali in bi se telesna teža prilagodila novemu življenjskemu stilu, s shujševalno dieto pa do cilja pridemo hitreje. Saj veste – eno samo dejstvo!

No, vrnimo se nazaj na hujšanje. V določenem trenutku boste s hujšanjem morali prenehati. Ko pridete do želene telesne mase, samo prilagodite vnos energije (priporočeno je 250 do 300 kilokalorij več), dokler se vaša nova telesna teža ne stabilizira na vrednost, ki jo želite zadržati. Ta nova energija je vaša nova dnevna poraba energije in nova količina energije, ki jo morate dnevno vnesti v telo, da se ne bi redili ali dodatno hujšali. To je edina skrivnost, kako se trajno izogniti ponovni vrnitvi odvečnih kilogramov.

Samo nadaljujte s tem, kar počnete, ko ste hujšali, in že tako boste vzdrževali vašo želeno telesno maso. Enostavno.

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor