Nasvet: najboljši izbor oblačil za prvi zmenek

Nasvet: najboljši izbor oblačil za prvi zmenek

Prvi zmenki so odlična priložnost, da se pokažete v najboljši luči. Pogosto se zgodi, da zaradi neljubih napak, negotovosti in treme izpadete iz igre, še preden se je ta dobro začela. Da bo tokrat drugače, smo pripravili nekaj koristnih nasvetov za izbor najboljših oblačil za različne priložnosti.

Oblecite se priložnosti primerno

Izbor oblačil za prvi zmenek je seveda odvisen od tega, kje se zmenek odvija. Različne priložnosti zahtevajo različne videze. Bo šlo za klasično kavo, kosilo ali večerjo, koncert ali morda sprehod v naravi? Prednost dajte oblačilom, v katerih se počutite udobno in sproščeno, seveda pa na sprehod v naravi ne nosite obleke, srajce in elegantnih čevljev, za večerjo ne izberete trenirke ali v visokih petah na piknik. Factcool razprodaja ponuja odlično ponudbo oblačil za vse priložnosti, zato hitro izberite kupone in tokrat osvežite svojo garderobo bolj ugodno kot kdaj koli prej. Najbolj pomembno pa je, da se uredite v svojem slogu, tako, da res predstavljate sebe. Naš stil izraža našo osebnost, ljudje pa v resnici cenimo različnost in ju pri drugih tudi iščemo. Sledite sebi in lastnemu slogu, pri tem pa se prepričajte, da se boste uredili priložnosti primerno.

Kako izbrati oblačila za posamezne priložnosti?

Za obisk gledališča, večerjo, kulturne dogodke ali večerne zabave si nadenete večerno toaleto, ki spada med najbolj elegantne med vsemi. Ženske si lahko nadenete nekoliko več ličil in temnejše barve, prav tako so dobrodošle tudi temnejše in bolje elegantne obleke. Za dnevne zmenke torej kosilo, kavo, kino in podobno je izbira oblačila skoraj neomejena. Čez dan se uredimo bolj sproščeno in v skladu s svojim slogom, prav tako je vedno dobrodošla dobra mera zmernosti. Preprosta oblačila, ki izražajo vaš slog, in lepo urejena pričeska bodo najboljša izbira. Za vsakodnevni videz so značilne kavbojke ali druge hlače, majica, tunika ali srajca, pulover in udobni čevlji. V vsaki garderobi se najde nekaj kosov, ki jih imamo najraje in se v njih počutimo udobno. Ta so po navadi zmagovalna izbira. Za zmenek v naravi lahko izberete bolj športna ali športno elegantna oblačila. Nike outlet ponuja najboljšo izbiro pajkic, trenirk, puloverjev in superg, tako da se lahko tudi za zmenek na prostem oblečete v svojem slogu.

Nekatera pravila so stalnica povsod

Nekatera pravila so samoumevna, vendar jih bomo vseeno na kratko omenili. Mogoče komu vseeno prihranimo kakšno nerodnost. Za prvi zmenek ne pretiravajte s parfumi, kolonjsko vodico, geli za lase ali šminko. Naj velja, manj je več. Pred zmenkom se izogibajte surovi čebuli, česnu in alkoholu. Prav tako predlagamo, da na zmenek pridete sveži, zato se pred njim oprhajte. Čistoča naj bo vedno na prvem mestu. Sem sodijo urejeni nohti in lasje ter čisti zobje in svež dah. Za ženske prav tako odsvetujemo izbor čevljev, v katerih ne morete hoditi zaradi vrtoglave pete ali takih, za katere veste, da vas bodo ožulili. Doma lahko ostane tudi preveč kričeč nakit. Predvsem pa ne mislite, da morate na zmenek priti oblečeni in urejeno kot nekdo drug. Poskrbite, da boste samozavestni v lastnem slogu, oblečeni primerno priložnosti in predvsem, da vam bo udobno.

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...