100 obrazov Ljubljane

Smisel projekta je 100 edinstvenih posameznikov, družin, parov, ki bodisi živijo, bodisi delajo in/ali ustvarjajo v Ljubljani. Vsak od njih ima svojo osebno zgodbo, zakaj mu je Ljubljana kot mesto zelo pri srcu. Uspešna slovenska fotografinja Urška Košir, ki poleg fotografiranja piše tudi za blog Doma v Ljubljani, bo obraze zanimivih osebnosti ujela v objektiv, ko ji bodo na znamenitih ljubljanskih lokacijah pripovedovali, kaj jih navdihuje. Ujete trenutke življenja v Ljubljani si boste lahko ogledali na razstavi od 19. oktobra do 21. novembra na Krakovskem nasipu.

100-obrazov-ljubljane

Posebnost projekta je, da poleg znanih obrazov Ljubljane odpira sodelovanje tudi javnosti še nepoznanim ljudem. Vabimo vse, ki imate zanimive talente, navdihujoče zgodbe o Ljubljani, da se prijavite k sodelovanju. Vsak bo imel možnost povedati, kaj počne, na kakšen (p)oseben način je povezan z Ljubljano.

Do 30.9.2016 se lahko preko spletnega obrazca prijavijo tudi tisti, ki menijo, da si tudi njihov obraz zasluži biti med stoterico.

Petra Zagmajster

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor