Ali ste zadovoljni s svojo vitalnostjo in notranjo močjo?

Smo v času, ko je med ljudmi vse bolj prisotna miselnost, da se nič ne da spremeniti in da je človek, ko opazuje dogajanje, tako v svetu kot tudi v domovini, več ali manj nemočen.

ali-ste-zadovoljni-s-svojo-vitalnostjo-in-notranjo-mocjo

Vsi se strinjamo, da bi bila potrebna korenita sprememba, a te kar ni in ni.

Velikokrat se nam zdi, da se vrtimo v začaranem krogu iz katerega ni rešitve, da je ljudi, ki bi to hoteli, premalo. Ritem modernega časa in pomanjkanje energije, ki nam ostane na koncu delovnika, nam preprečujeta gradnjo kvalitetnih medsebojnih odnosov in celo odnos s seboj.

Vse prevečkrat smo pogojeni z izpolnjevanjem želja in pričakovanj drugih in tako mnogokrat pozabimo nase in na to kaj potrebujemo sami.

Mir v srcu in stanje brezmiselnosti sta postala privilegij redkih, a prav tukaj imamo ogromne zaloge notranje moči. Ko si izborimo vsaj nekaj trenutkov zase, se lahko zavemo svoje unikatnosti na kateri se splača graditi. Ko delujemo iz sebe smo srečnejši in bolj opolnomočeni. Vrača se nam želja po ustvarjanju, kreativnosti in svoje ideje lažje tudi uresničimo.

V resnici je tako, da naše življenje čaka na naše poteze.

Z odločitvami in dejanji sprememb se lahko iztrgamo vrtincu vsakdana in napišemo svojo zgodbo. Nov scenarij, ki ga potem z novimi dejanji vpeljemo v življenje na način, da ga sprejme tudi naša okolica. Tudi sprejemanje kompromisov je lahko del pozitivnih prihodnjih sprememb.

Z namenom pozitivnih sprememb na fizični, čustveni in duhovni ravni smo v Sloveniji konec februarja 2016 zagnali skupinski projekt imenovan »Preboj 21 dni«.

V času trajanja projekta 21 dni, se v skupni nameri pozitivnih sprememb postimo in smo poleg tega še fizično aktivni. Stanje zavesti, kljub manjšim ali večjih notranjim odporom (ki so veliki porabniki naše vitalne in kreativne energije), usmerjamo v pozitivnost s čemer premikamo meje v življenju, postajamo manj dovzetni za pritiske okolice in spet lažje v stiku s seboj.

V kolikor tudi vi čutite, da je čas za spremembo, se nam lahko pridružite in s svojim sodelovanjem pomagajte pri skupinski energiji, ki zmore več kot zmoremo sami. Zmore prinesti spremembe na področjih, kjer se sami počutimo ujeti, nemočni ali prešibki.

Če vam obdobje 21 dni predstavlja prevelik izziv, se nam lahko pridružite tudi za krajši čas. Lahko se nam na primer pridružite v sredo 2. marca in ste z nami 14 dni ali v sredo 9. marca in se odločite za sedem dni preboja.

Ob samem začetku programa konec februarja, se nam je v Preboju pridružilo že preko sto udeležencev, ki z dobro voljo in pozitivnostjo skušajo v svoje življenje in s tem v svojo okolico, vnesti pozitivne spremembe in večjo lahkotnost sobivanja.

Kakšni so lahko učinkiudeležbe Preboja 21 dni?

  • Izboljšanje fizičnega stanja: telo se s postenjem ali z odpovedjo škodljivim živilom, očisti, s fizično aktivnostjo pa okrepi moč, vzdržljivost in imunski sistem.
  • Izboljšanje psihičnega stanja: z odpovedjo slabim navadam, s preseganjem in odrekanjem se gradi boljša samopodoba in problemi, ki se nam danes zdijo nepremagljivi, izgubijo na teži.
  • Razrešitev določenih težav: izkušnje kažejo, da se nam ob preseganju razjasni dojemanje stvari in situacij. Udeleženci lahko pridobijo vpogled v situacijo z novega zornega kota, kar jim omogoči rešitev problema.
  • Izboljšanji odnosi: z uvajanjem sprememb se poglabljamo v svojo notranjost. Sebi dajemo pozornost in ljubezen, kar se avtomatično prenaša in odraža tudi v naši okolici.
  • Večja umirjenost, sproščenost in boljši
  • Lahkotnost, pozitiven pogled na življenje
  • Manj utrujenosti in več energije.
  • Boljša odpornost na zunanje pritiske in na stres.

Lepo povabljeni, da se nam pridružite. Skupaj zmoremo več! – www.21dni.si

 Ekipa preboja 21 dni

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor