Najlepše misli ob rojstvu otroka

Upamo, da vam bodo te rojstnodnevne čestitke pomagale zaželeti dobrodošlico vašemu bližnjemu in dragocenemu novorejenemu dojenčku. Otrok je najboljše darilo vseh staršev.  S prihodom novorojenčka so starši prevzeti s srečo in zdi se, da so dobili najveličastnejše darilo, ki bi ga lahko kdajkoli dobili. V tem univerzumu ne obstaja nič, kar bi staršem prineslo večjo srečo kot rojstvo otroka. Zato le čestitajmo vsem staršem, ki so vam blizu in so pravkar rodili otroka z lepimi mislimi in željami. Pošljite jim tople želje za rojstvo otroka in jim zaželite vse dobro. Nekaj edinstvenih čestitk za rojstvo otroka vam predlagamo tukaj.

Najlepše misli ob rojstvu otroka

Otročiček nam vrne svet, ki smo ga izgubili – svet čudes.
Lepoto cveta. Lesket plamena. Metulja.
List. Ptico. Ustvarjeno na novo.
Čudovito. Vidimo jih skozi oči nedolžnosti. In … otroško veselje postane naše.
(Pam Brown)

Iskrene čestitke ob rojstvu _______! Naj vama novo življenje, prinaša še večje veselje, radosti in medsebojne ljubezni. Nova starševska vloga, pa vama je dana, kot darilo vajini čudoviti ljubezni!

Ustvarila sta najlepši čudež življenja. Ustvarita mu tudi čarobne pogoje, naučita ga, da se ceni, spoštuje in ima rad. S tem sta ga naučila vse, kar potrebuje za popotnico skozi življenje.

Končno je na svet prijokal , oče kar naprej je stokal. Vedel ni , kako bo zdaj pri hiši , ko otrok tuli da se vsepovsod se sliši. Mama ga je pomirila in mu rekla , da bo sama vse uredila. Oče imel je mirne noči , mama pa je tekala k otroku prav vse noči.

Čarobno, čarobno, čarobno … vas zanima kaj je čarobno? … vse je čarobno, ko se odločiš za čarobnost!

Čestitamo! Zdaj je čas za uživanje ob majhnih nogicah vašega dojenčka in njegovem čudovite  vonju. Za vedno bodo tukaj. Ne zamudite niti enega dragocenega trenutka z njim.

Stopite narahlo kakor v copatih naravnost pri glavnih vratih v ta lepi dan, kot bi šli v pesem.
Svet naokrog je vabljiv in vonljiv, čudno resen in nemalo slovesen:
NEKDO SE JE PRAVKAR RODIL.
In to je najlepša pesem.
Stopite narahlo in pustite k nebesom odprta vrata.
Naj skoznje lije botrinja bogata – novorojenčeva pesem.
(Tone Pavček)

Vedno se vprašajte, kaj bi naredila Ljubezen v tem trenutku? … ta misel dela čudeže … skrivnostno bo pomirila strah in vas spomnila vašega bistva … ste mogočna ljubezen in svetloba … začnite se imeti radi … ni lepšega od občutka, da si zaljubljen, ampak zaljubljen brez razloga, zaljubljen v življenje!

Le kateri občutek je bolj prijeten,kakor otrokova roka v tvoji?
Tako majcena, mehka in topla,
kakor mlada muca,
ki se zvije v varno zavetje tvojega naročja.

(Marjorie Holmes)

Rojstvo novorojenčka je podobno odvijanju paketa, ki vas je mikal in zanimal celo leto, potem pa odkrijeta, da je njegova vsebina veliko bolj vznemirljiva, popolnejša in tako čudovita, da si tega v sanjah nista mogla predstavljati.

Otročiček nam vrne svet,
ki smo ga izgubili – svet čudes.
Lepoto cveta.
Lesket plamena. Metulja.
List. Ptico.
Ustvarjeno na novo.
Čudovito.
Vidimo jih skozi oči nedolžnosti.
In…otroško veselje postane naše.
(Pam Brown)

Gleda vaju par lepih oči, boža vaju par nežnih rok, veselita se, saj je rojstvo otroka ena najlepših stvari, ki jo v življenju človek doživi.

Po mukah vseh, ki si jih prestala, nagrada, sreča v rokah ti je ostala. In ta sreča bo čez čas tebe mamica klicala. Dobila si najlepše ime na svetu: mama. Bodi ponosna nanj in na princesko, ki ti je to ime dala.

To je čudovit čas v vajinem življenju, ki ga nikoli ne bosta pozabila. Rojstvo otroka je nekaj, kar vaju bo spremenilo za vedno.

Danes se vama je hčerka rodila in vidva sta novo veselje dobila. Da priden otrok bi bila vajina vila, da bi vedno bila, sreča ji mila in njena pot s cvetjem posuta, usoda pa prijateljica dobra, ne kruta.

Prihaja – majhen in šibak in pravi, da je tvoj.
Prihaja – nežen in smehljajoč in pravi, da te ima rad.
Prihaja – živ in razigran in njegova pot pelje prek tebe v veliki svet.

Še več čestitk ob rojstvu otroka poglejte na naslednji strani.

Ocena:
[Skupaj: 23 povprečno: 4.3]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor