Športno ustvarjalne počitnice

Zavod LI-CE že četrto leto zapored pripravlja športno ustvarjalno počitniško varstvo na Kajuhovi v Ljubljani. Varstvo je primerno za otroke od 5. do 12. leta in poteka več terminov v juliju in avgustu in sicer od 7.30 do 16.30 ure.

Kaj počnemo na športno ustvarjalnih počitnicah?

Vsako jutro se otroci med 7.30 in 8.30 zberejo, kjer lahko berejo, se igrajo z družabnimi igrami, rišejo … Potem sledi okrog 8.30 dopoldanska malica (običajno kruh z različnimi namazi) in okrog 9.00 ure zapustimo naše prostore ter se odpravimo v galerijo ali muzej, obiščemo knjižnico, se odpravimo na sprehod do Save ali po Mostecu oziroma Tivoliju, se igramo na bližnjih igralih, obiščemo bazen ali Lumpi park in še in še.

Vsak dan, razen kadar obiščemo bazen, se okrog 12.30 vrnemo v prostore zavoda na Kajuhovi, kjer nam podjetje Sodexo dostavi kosilo. Po kosilu sledi kratek počitek in meditacija. Popoldnevi pa so namenjeni ustvarjalnim delavnicam, kjer se bodo otroci spoznali s tempera kot tudi akrilnimi barvami, ustvarjali bodo na majice, skodelice ter prava slikarska platna; ustvarjali bodo iz reciklažnega materiala ter vsak dan ustvarili izdelek, ki ga bodo lahko odnesli domov. Enkrat v terminu imamo cilj, da otroci ustvarijo tudi skupinski izdelek, ki potem ostane v našem zavodu in s tem polepšajo otroci tudi naš prostor. Med ustvarjalno delavnico imajo otroci tudi popoldansko malico, ki je običajno sadna. Do 16.30 ure lahko starši ali babice oziroma skrbniki prevzamejo otroke v prostorih zavoda.

Vsak dan se bodo med seboj prepletale tako športne, kot tudi ustvarjalne delavnice, tako da se bo za vsakega kaj našlo. Seveda dopuščamo, da program prilagodimo glede na vremenske pogoje.

Kdaj so termini počitniškega varstva?

  • 2.-6.7.,
  • 9.-13.7.,
  • 16.-20.7.,
  • 6.-10.8.,
  • 20.-24.8.,
  • 27.-31.8.

Kakšna pa je cena?

Cena varstva je 100€/5 dni oziroma 22€ na dan. Na drugega otroka iz iste družine vam priznamo 20% popusta ter na tretjega otroka iz iste družine 30%.

V ceno je vključeno: 5 kosil, 2 malici dnevno, vse vstopnine po programu, prevoz z LPP, vsi stroški rekvizitov in materiala, zavarovanje proti tretji osebi, animacija, stroški vodenja in organizacije programa, celoletna članarina v Zavodu LI CE, učitelji in animatorji Zavoda LI CE.

Kje se lahko prijavite?

Prijavnico in program najdete na Športno ustvarjalne poletne počitnice 2018
Za več informacij nas lahko pokličete na 040 564 643 (Urška) ali nam pišete na info@li-ce.si

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor