Pestro dogajanje na 12. Otroškem bazarju!

Pestro dogajanje na 12. Otroškem bazarju!

Že 12. sejem za družine bo potekal od petka do nedelje, od 8. do 10. septembra, tradicionalno pa bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope in še in še. Oder bodo med drugim zavzeli Nipke, Rebeka Dremelj, Plesno mesto in Talking Tom, Čuki in številni drugi!

Poleg tradicionalnih predstavitev v sejemskih dvoranah, kjer se vsako leto predstavljajo ponudniki otroške opreme, oblačil, šolskih in športnih potrebščin, prehrane, zdravja in nege, pohištva, družinskih avtomobilov in turističnih aranžmajev ter ostalega, bo tudi letos poskrbljeno za obilico smeha. V nedeljo, 10. septembra, s pričetkom ob 15.30. uri bodo z vami zaplesali vedno atraktivni plesalci Plesnega mesta, skupaj s Talking Tom-om pa se boste lahko naučili kakšne nove koreografije, se z njim fotografirali, pridružil pa se jim bo tudi Bazarko. Sledil bo koncert s Čuki.

V sklopu ustvarjalnih delavnic se bodo najmlajši vse tri dni lahko družili z živalicami iz ZOO Ljubljana, vrteli hulahop obroče,  oblikovali fotoknjige, sestavljali robotke, se preizkušali v eksperimentih v sklopu eksperimentalnega kotička ter se medgeneracijsko družili in ustvarjali. Tudi v letošnjem letu bo veliko programa v Bazarkovi kuhinji, široko ponudbo izdelkov pa bodo obiskovalci prejeli v »Showroomu« spletnih trgovin.

Že četrtič bo na Otroškem bazarju potekalo dvodnevno Srečanje nosečnic in mladih staršev, in sicer v petek in soboto, 8. in 9. septembra. Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in vsi, ki bodo to še postali. Številni strokovnjaki bodo predavali na temo priprave na porod in uspešnega dojenja, uvajanja goste hrane in prehranskega načrta, nosečniškega diabetesa. dojenja, spanja in nošenja dojenčka ter še veliko drugega. V okviru srečanja bo z obiskovalci svoje znanje in izkušnje delil prav poseben gost, specialist endokrinologije, dr. Ranka Rajovića.

Obiskovalci Otroškega bazarja bodo lahko v nedeljo 10. septembra ekskluzivno v živo spoznali najprepoznavnejše mame blogerke, ki skrbijo za dnevno sveže in zanimive vsebine. V sklopu dogodka Koristno s prijetnim z mamami blogerkami, pripravljajo številna predavanja, delavnice in pogovor v živo z vsemi obiskovalci!

S svojim samostojnim razstavnim prostorom bo že četrtič Otroški bazar podprlo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Ministrica dr. Anja Kopač Mrak bo uradno odprla prireditev, vsak dan pa bo na voljo tudi na razstavnem prostoru ministrstva, in sicer od 14. do 17.00 ure.

Informacije o programu in vstopnicah so na voljo na spletni strani www.otroskibazar.si.

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor