Ne glede na to, katera misel vam je bližja, si lahko v nadaljevanju  preberete analizo prvega astrološkega znamenja … in kakšen odnos ima starš oven s svojimi otroki.

Oven starš (20. marec do 19. april)

Ovni so po naravi voditelji, zato lahko pričakujete, da boste dominantna oseba v otrokovem življenju skozi celotno njegovo otroštvo in naprej. Vendar bodite previdni: Oven je tudi znamenje vojne, kar pomeni, da se boste pripravljeni z otrokom tudi ognjevito spopasti, zaradi česar je lahko obdobje najstništva kar precej naporno.

Kaj je simbol ovna? Rogovi. Vam je zdaj jasno? Vi ste rojen borec in če ne boste pazljivi, se boste s svojim otrokom spopadali – ogromno. Ni vaša naloga, da uresničite svojo vizijo o tem, kakšen naj bi bil vaš otrok, ampak da ga sprejmete takšnega, kot je.

Po drugi strani pa, ko ni v vojni, je Oven zaščitniški znak zodiaka in kot tak bi moral postati neverjetna glava družine. Lahko ste zelo uspešni v poslovnem svetu in zagotavljate finančno stabilnost družini ali pa ste izredno pozoren starš, ki svojim otrokom zagotavlja vse, kar potrebujejo.

Imejte pod nadzorom svojo močno osebnost in zavedajte se, da so otroci stokrat občutljivejši od odraslih, s katerimi ste se morda borili.

Osredotočite se na vaše prirojeno sposobnost vodenja in vaši otroci vam bodo z veseljem sledili do konca sveta.

Oven v vlogi starša

Kako se osebnost ovna ujema (ali tepe) z osebnostmi svojih potomcev? Preverite, kako je lahko vsak oven čudovit starš vsakemu otroku zodiaka.