Najboljši vodnik za hujšanje – druga pavza

16. Druga pavza

Vstanite, sprehodite se, pojdite na WC ali se potrepljajte po ramenu. V prejšnjih poglavjih ste se naučili vse, kar je potrebno vedeti o hujšanju. Ne, pravzaprav ste se naučili več, kot vam je potrebno, da napišete uspešnico o hujšanju.

Čestitamo.

Vse, kar je v tem vodniku za hujšanje napisano do “Prve pavze”, so stvari, ki so nujne za hujšanje. Vse, kar je napisano do zdaj (do Druge pavze), je vse, kar potrebujete, da bi zdravo, uravnoteženo in uspešno shujšali.

najboljsi-vodnik-za-hujsanje-druga-pavza

V naslednjih poglavjih boste prebrali še množico koristnih informacij, s katerimi želimo zagotoviti, da bo vse zgoraj zapisano šlo po načrtu. Nekaj več se bomo naučili o telovadbi in izgorevanju energije, o prehranskih dodatkih in izdelkih, ki jih bi morali kupovati, in tistih, od katerih bi morali bežati čim dlje. Zvedeli boste nekaj o mitih, lažeh, modnih trendih in trikih v zvezi s hujšanjem, kot tudi o tem, kako se držati zdrave prehrane. Zvedeli boste nekaj o pregrehah in o tem, kako lahko spremljate napredek pri hujšanju. Prav tako vas bomo naučili, kako za vedno izgubiti kilograme, ki se nikoli več ne bodo vrnili. V glavnem, naučili se boste vse, kar je koristnega, da bi se znebili odvečnih kilogramov in si zagotovili, da jih nikoli več ne boste pridobili nazaj.

Pojdimo na naslednji korak – telovadbo.

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor