Najboljši vodnik za hujšanje – uspešno hujšanje je zagotovljeno

27. Uspešno hujšanje je zagotovljeno

Da, uporabili smo besedo na z (zagotovljeno) v vodniku za hujšanje. In veste, kaj? To zares tudi drži. Želite biti prepričani, da boste uspeli shujšati in brez kakršnih koli težav vzdrževati dosežene kilograme? Želite zagotovljene rezultate? Odlično, potem imamo za vas še dva napotka, ki bi ju morali upoštevati:

  1. Preberite ta vodnik in uporabite vse informacije, ki so v njem zapisane
  2. Ignorirajte vse drugo

Prvi napotek je verjetno jasen, drugi pa vas verjetno malce spravlja v zadrego. Dovolite, da pojasnimo.

Ignorirajte moderne diete, knjige in revije, ignorirajte Oprah, prehranske dodatke, ignorirajte načine, s katerimi poskušajo vaši prijatelji shujšati, ignorirajte slike prej/potem, izpovedi, izdelke, reklame … ignorirajte vse, razen tega vodnika.

Razlog je enostaven, informacije o hujšanju so dokončne. Vse, kar bi morali vedeti, že od nekdaj obstaja in vse je zapisano v tem vodniku. Nič se ni spremenilo in se nikoli ne bo spremenilo ali izboljšalo. Ne bo postalo lažje, ampak tudi ne težje. Jamski ljudje so hujšali na enak način kot bodo hujšali super leteči telepatski ljudje leta 3018.

Vendar pa to ni nekaj, kar bi drugi želeli, da vi veste. Če bi to vedeli, nikoli ne bi kupili najnovejšega najbolj prodajanega načrta hujšanja in ne bi gledali Oprah, kako intervjuja nekega novega shujševalnega guruja. Niti ne bi prelistali nešteto člankov in seznamov v stilu “10 skrivnosti hujšanja”, “20 načinov, kako shujšati do poletja”, “15 nasvetov za hujšanje”, “Kako je ta_in_ta_slavna_oseba shujšala”. Če bi vedeli, da ne obstaja nič novega o hujšanju, potem bi vedeli, da se vse te stvari, enostavno rečeno, neuporabne.

In, veste kaj? Res so neuporabne. Vse to so in vedno bodo nekoristne in neuporabne neumnosti, ki obstajajo samo zato, da bi vi nekaj gledali, brali ali kupili. Izhajati morajo vedno nove številke revij, spletni portali morajo dodajati nove vsebine, časopisi ne bi obstajali brez novih člankov, razne knjige o hujšanju pa morajo priti med najbolj prodajane.

Naj vse to bo, ampak vi to lepo ignorirajte. Vse to je tukaj, da bi vam baje pomagalo, a v bistvu vas samo vznemirja in ovira pri doseganju cilja.

Zaradi tega verjamemo, da je najboljši nasvet za hujšanje, ki ga lahko damo sestavljen iz dveh besed: ignorirajte vse. Prenehajte iskati nove, boljše, hitrejše in lažje načine. S tem boste samo izgubljali čas, energijo, najverjetneje tudi denar in ne boste shujšali, saj boste preveč zaposleni z iskanjem in ne z realizacijo.

Preberite ta vodnik, postavite ga med priljubljene, vrnite se, berite ga kolikor vam ljubo in vse to počnite mirno, ker veste, da je to to. Ne obstaja nič drugega, kar bi morali poiskati. Ta vodnik je zbirka vsega, kar obstaja o varnem, zdravem in učinkovitem hujšanju in ki priporočajo strokovnjaki. Prenehajte iskati.

Zdaj pa dovolj branja, lotite se hujšanja!

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor