Skrivnosti majskih otrok

Skrivnosti majskih otrok

Vsak dan je dober za prihod na svet. Rojstvo je čudež za starše in majhno človeško bitje. Roditi otroka je najverjetneje najlepše darilo na svetu. Prihod otroka na svet popolnoma spremeni svet staršev. A lahko mesec rojstva pogojuje prihodnost in osebnost otroka? Seveda! Kar sami se prepričajte in poglejte, kakšni so majski otroci.

Veliko otrok pride na svet meseca maja. Še posebej na koncu maja in na začetku junija. Raziskovalci poudarjajo, da bodo otroci, rojeni v tem času, veliko verjetneje srečnejši od tistih, rojenih v drugih mesecih. So optimistične in zelo samozavestne osebe, s pozitivnim pogledom na svet. S svojo pozitivno energijo z lahkoto pridobivajo ljudi in dosegajo svoje cilje.

Kot smo že omenili, so majski otroci optimisti. Vedno vidijo pozitivno stran življenja. Poleg tega jim življenje nudi veliko pozitivnih priložnosti, ki jih lahko izkoristijo. Otroci, rojeni meseca maja, so tudi življenje in duša zabave, z lahkoto vzpostavljajo stike in imajo veliko prijateljev. Radi se zabavajo in si želijo sodelovati na različnih zabavnih prireditvah.

Majski otroci so marljivi in iskreni. Prizadevajo si za dober dohodek, ker si želijo imeti dovolj denarja, da bi lahko sledili svojim strastem. V bistvu vedno dobro vedo, kako uporabiti svoje prihranke. Kot zaposleni so zanesljivi in zaupanja vredni. Vse dajo od sebe, vendar ne dosegajo izjemnih uspehov glede na rezultate. Njihova kariera ni tako briljantna, kot bi lahko bila.

Čeprav ne marajo biti v ospredju, so lahko v prihodnosti odlični šefi. Prav tako kažejo veliko umetniških talentov. Radi imajo glasbo, literaturo in umetnost. Majčki so kot nalašč za delo oblikovalcev, notranjih dekoraterjev in vizažistov. Uživajo tudi v potovanjih in če so ta povezana z njihovo službo, lahko pri svojem delu dosežejo zelo dobre rezultate.

Mislili smo, da so majski otroci slabotni in pogosto zbolevajo. Vendar pa statistika kaže, da so bolj zdravi kot otroci, rojeni v drugih mesecih. Majski otroci imajo radi hrano, zato bi lahko imeli težave s prekomerno težo in posledično lahko diete pripeljejo do motenj hranjenja.

Majski otroci so odločni in imajo vedno svoje mnenje, v katerega so prepričani. Imajo močno voljo, so trmasti in zelo težko jih je prepričati, da spremenijo svoje mnenje. Ne glede na situacijo naredijo kar hočejo in so prepričani, da imajo prav, čeprav bolj poslušajo srce kot svojo glavo. Vseeno pa niso preveč romantični. So iskreni in zelo navezani na svoje ljubljene. Vedno se lahko zaneseš nanje, saj zelo radi pomagajo.

V maju prihajajo na svet biki in dvojčki. Biki so veseli otroci, radi jejo, niso konfliktni in prijazno se igrajo z drugimi. Najstniški biki imajo radi oblačila blagovnih znamk in tehnološke pripomočke in veliko denarja so sposobni pripravljeni zapraviti za razkošne užitke.

Mali dvojčki, glede na zodiakalni znak, imajo dve osebnosti. V enem trenutku so lahko klepetavi in družabni, že naslednji dan bodo lahko padli v jok in histerijo. Kot najstniki bodo uživali v družbi prijateljev in zabavah in pogosto prihajali domov pozno ponoči. Po drugi strani pa bodo lahko imeli trenutke globoke zamišljenosti in melanholije. V prihodnosti bodo potrebovali pomoč, ko se bodo odločali o tem, kaj bodo počeli v življenju. Veliko poskusov bo lahko potrebnih, preden se bodo odločili, kaj študirati in kdaj se odseliti od doma.

Ocena:
[Skupaj: 5 povprečno: 4.8]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor