Mamina moč ljubezni

Perem, likam, kuham, pospravljam, vzgajam, se prilagajam, hodim v službo, študiram … Koliko različnih vlog premoremo kot mame v  današnjem času obvladovati …

Mamina moč ljubezni

In na tisoče razlogov nam je moč najti kaj je tisto, kar je v nas in nas vodi po poti materinske neomajnosti.

Seveda tudi padem. Včasih nizko, včasih globoko. A kar je bistveno, vedno znova se poberem. Vedno znova na poti navzdol dobivam razloge in moč, zakaj je vredno pristati, se vzpeti in v neskončnosti naprej ljubiti.

Ker ljubezen razsvetljuje. Vse tisto kar je v meni in vse tisto kar smo dovolili da je del našega življenja. Če bomo svetile močno, potem temi  svetlobe moč ne bo bilo ujeti….

Izbrale smo novo življenje, tako neskončno po njem hrepenele. Se še spominjate?

Trenutka, ko smo si želele, da ga ugledamo. Naše “Bitje življenja”, da skupaj v vsej lepoti z njim bi zaživele. Tukaj je …

Občutimo vsak njihov pogled…

Občutimo vsak njihov dotik…

Občutimo to, da si nas želijo ob sebi in da tudi me to močno potrebujemo za svoje življenje.

In je vredno.

Za vsak njihov nasmeh, ki nas objame, za vsako njihovo pristno iskrico očeh.

Ujemimo jih in ne pustimo, da bi spolzele mimo nas in se zabrisale v meglici drvečega se časa.

Ker ljubim, ker čutim, ker rastem, ker se povezujem in ker v neskončnosti hrepenim po celostnem uživanju svojega življenja. Tukaj in sedaj z Vsemi mojimi Biseri Sreče.

Ana Božič

Ana Božič

Sem mamica dveh sončkov. Avtorica dveh priročnikov za starše, Od rojstva brez plenic v Slovenski obliki in njenega prevoda v Hrvaški obliki, Priručnika za roditelje Od rođenja bez pelena. Sem svetovalka za brezpleničarstvo v Sloveniji in na Hrvaškem, predavateljica, intuitivna svetovalka.

Najdete me tudi med tekstopisci, saj sem po duši umetnica. Predana ustvarjanju, ljubiteljica poezije, zapisane besede ... Uživam v lepoti vsega tistega, kar me navdušuje, osebnostno oplaja in nadgrajuje.

Odpri SRCE in poišči BISER v svoji SREČI.
Ana Božič

Latest posts by Ana Božič (see all)

Ocena:
[Skupaj: 2 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor