IZGUBILI STE? Odlično!

Odgovorno starševstvoTa prispevek je del projekta Odgovorno starševstvo.

Povezava do FB skupine >>> FB skupina Odgovorno starševstvo

Izgubili ste

Izgubili ste službo? ODLIČNO! Sedaj lahko končno poiščete takšno, ki vam bo všeč, ki vas bo napolnjevala z energijo, ki vas bo izpopolnila in v kateri boste napredovali.
Izgubili ste partnerja? ODLIČNO! Sedaj si končno lahko malo spočijete, uredite misli, ste sami s seboj, delate na sebi in si potem najdete partnerja, ki ga boste resnično ljubili in on vas.

Izgubili ste živce? ODLIČNO! Končno ste pogledali lastnim frustracijam v obraz! Končno jih lahko podoživite, se soočite z njimi in opustite. Končno ste stvari povedali jasno in glasno, kjer bi to morali narediti že mnogo prej.

Izgubili ste prijatelja? Odlično! Sedaj si lahko končno poiščete nova prijateljstva, s katerimi boste rasli, napredovali in dosegali nova obzorja.

Izgubili ste voljo do življenja? Odlično!!!! Same dobre novice! To pomeni, da ste končno priznali, da vaše življenje ni imelo nobenega smisla in lahko sedaj začnete tako, kot si želite, da bo polno in sočno.

Imate občutek, da ste izgubili lastnega otroka? Se ne razumeta? Se počutite bolj srečni, ko ni v bližini? ODLIČNO! Končno si lahko priznate, da ste dajali vse moderne oblike vzgoje in prevzgoje pred resnična občutja otroka in zdaj lahko začneta ponovno. Sproščeno in tako, da čutita potrebe drug drugega. Sedaj ste ozavestili, da je otrok odgovornost.

Izgubili ste sami sebe? Odlično! Sedaj ste končno dojeli, da vas oblikujejo vsi ljudje, ki so okoli vas in v glavnem tisti, za katere ste si mislili, da so najhujši hudiči na svetu.

Da, lahko se jim zahvalimo, da obstajajo. In sedaj? Lahko začnete ponovno iskati samega sebe tako, da sprejmete brez omejitev vsakega, takšnega, kot je. Ker samo tako lahko zagledate samega sebe! Vsi ti ljudje so vas oblikovali.

Sedaj pa imate na izbiro. Smiliti se samemu sebi ali pa se premakniti. Sedaj imate na izbiro ali narediti korak naprej in vztrajati tako par dni, dokler vaši možgani ne sprejmejo fizične spremembe in je ne zaznajo kot svojo rutino, ali se smiliti samemu sebi. In koliko časa se boste še smilili samemu sebi? Uro, dve uri? Dva dni? Dva meseca, eno leto ali deset let? Ali si resnično zaslužite tako uničevati samega sebe?

Poglejte sedaj nazaj. Poglejte, kako ste živeli. Ste bili srečni? Ste bili res veseli? So vam drugi zapisali v spomin, ko ste bil majhni, da je treba potrpeti? So vam govorili, da življenje ni potica? Torej ste sprejeli dejstvo, da boste trpeli? Da boste potrpeli? Si boste svoje življenje vzeli nazaj?
Odločitev je samo vaša. Ali naredite korak naprej ali pa se smilite sami sebi.

SREČNO PRI IZBIRI.
ZMOGLI BOSTE! Zapomnite si.

Vzemite si, dovolite si. Noben Vas ne more omejevati, razen, če se boste Vi sami.

Latest posts by Denisa Lavrenčič (see all)
Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Denisa Lavrenčič

Akreditiran inštruktor lokomotornega, socialnega in mentalnega razvoja za dojenčke in predšolske otroke, akreditiran reševalec iz vode in akreditiran vaditelj otroškega plavanja in terapevt v vodnem okolju.

Dodaj odgovor