Skrivnost oktobrskih otrok

Skrivnost oktobrskih otrok

Vsak mesec je na svoj način drugačen in prinaša nove dogodke in nove priložnosti. Podobno imajo lahko tisti, ki so rojeni v enem ali drugem mesecu, različne lastnosti. Če ste rojeni oktobra ali imate otroka, ki je rojen v tem mesecu, boste morda želeli poznati nekatere njihove edinstvene lastnosti.

Obožujejo klepet. Radi imajo tiste, ki imajo radi njih. Radi so v središču pozornosti. Imajo notranjo in zunanjo lepoto. Lažejo, vendar se ne pretvarjajo. Pogosto se ujezijo. Prijateljstvo jim je pomembno. So pogumni in neustrašni. Hitro sklepajo nova prijateljstva. Pogosto so ranjeni, vendar se zlahka opomorejo. So sanjači. Imajo svoje lastno mnenje. Nimajo potrebe po nadzoru svojih čustev. Nepredvidljivi. Izjemno pametni.

Oktobra rojeni so miroljubni

Mesec oktober je tu, z njim pa tudi hladno vreme, ki se pripravlja na zimo. Oktobra rojeni posamezniki so miroljubni posamezniki, ki ljubijo harmonijo in so radi obdani z lepoto.

Oktobrci so rojeni očarljivci

Oktobrci so pod vladajočo Venero zelo očarljivi ljudje. So zelo pravični in v svojem okolju ustvarjajo harmonijo. Med ostalimi znamenji oz. meseci so oktobrci znani kot mirovniki. So prijazni, diplomatski, očarljivi, prijateljski in pravični.

Ljudje, rojeni oktobra, bi morali prenehati živeti v sanjskem svetu

Kot ljubitelji lepote oktobrčki na svet pogosto gledajo skozi rožnata očala in se nočejo soočati z realnostjo. Naučiti se morajo izogibati dolgotrajnemu odločanju in postati hitro misleči. Čeprav je najpomembnejša značilnost tehtnice doseganje ravnovesja, se morajo zelo potruditi, da bi ga dosegli. Ustvariti morajo ravnovesje med službenim in zasebnim življenjem, čustvi, financami, duhovnostjo itd.

Otroci, rojeni oktobra, so obdarjeni z notranjo močjo

Imajo notranjo moč, poleg tega pa dobro berejo ljudi. V poklicnem življenju se oktobrci dobro izkažejo pri nepremičninah, hrani, borznem posredništvu, zakonskem svetovanju, notranji dekoraciji in umetnosti na splošno. Vendar pa morajo biti osredotočeni, da bi njihova notranja vzdržljivost in intuicija prišli do izraza.

Oktobrčki so rojeni za izzive

Kot nežna bitja jih že po naravi privabljajo konkurenčni posamezniki. vendar pa morajo biti pripravljeni na izzive, ki jih prinaša takšen odnos. Zelo hitro se razburijo zaradi nesramnega ali grobega vedenja. Oktobrčki bi se morali naučiti stvari jemati bolj sproščeno in ne vedno osebno.

Oktobrci morajo sprejemati nove in nove izzive

Ljudje, rojeni oktobra, imajo odličen občutek za estetiko. Uživajo v družbi intelektualcev in poslovnežev. Vendar pa se na svoje dobro življenje lahko zlahka navadijo in prenehajo z iskanjem novih izzivov. To bi morali spremeniti!

Oktobrci ne bi smelii zastajati

Oktobrci bi morali poskrbeti, da njihova rast ne  bi zastala. Če bi se to zgodilo, bi kmalu bili odrezani od svoje kozmične zavesti, kar bi jim škodovalo na čustvenem področju in bi zaustavilo njihovo intelektualno rast.

Še nekaj tipičnih značilnosti lastnosti oktobrčkov

  • So karizmatični
  • So romantični
  • So čustveno inteligentni
  • Imajo radi mir
  • So gostoljubni
  • So optimistični
  • So prijazni
  • So usmerjeni k dosežkom
Ocena:
[Skupaj: 25 povprečno: 4.2]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor