Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?

Sem mamica dveh malih sončkov; sedemmesečnega Evana in dvoletnega Danteja. Čeprav vloge mame ne bi zamenjala za nič na svetu, moram priznati, da je lahko vzgoja na trenutke precej naporna. Kmalu sem ugotovila, da si moram življenje poenostaviti tam, kjer si ga lahko, če želim ostati zadovoljna mamica. Na srečo nisem človek, ki bi kompliciral, vendar pa sem rada urejena. Kot vsaki mladi mamici se mi je na začetku zdel že preprost sprehod z dojenčkom in navihanim Dantejem prava misija nemogoče. Kaj naj vzamem za na pot, ne da bi zraven tovorila celo omaro, kot se rad izrazi moj mož?

Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?

Pri dveh otrocih, verjemite mi, sem se res naučila, kateri so najpomembnejši pripomočki za dojenčka, če se odpravite na potep. Kaj torej svetujem (bodoči) mladi mamici? Za katere izdelke se splača vložiti nekoliko več denarja in kateri so tisti must have, brez katerih sama ne morem?

Prva stvar, ki bi jo izpostavila, je prostorna, trpežna previjalna torba z nastavki za voziček. Torba naj ima tudi predalčke za stekleničke in previjalno podlogo. To je zagotovo pripomoček, ki bo na vaši rami kraljeval vsaj kakšne dve leti oz. dokler otroček še uporablja pleničke, zato je smiselno izbrati torbo iz kvalitetnega materiala, ki je trpežna in enostavna za čiščenje. Sama prisegam na previjalne torbe Skip Hop, ki jih ne odlikujeta zgolj prostornina in trpežnost, temveč izbrani dizajn, ki je primeren tudi za druge priložnosti. Sama uporabljam torbo DUO SIGNATURE, ki je ravno prav prostorna tako za pripomočke obeh otrok, kot tudi moje malenkosti, obenem pa je izredno lahka in modnega videza, kar je tudi dodatni plus.

Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?
Ker že uvajamo gosto hrano, je med obvezno opremo v moji previjalki vedno Skip hop Termo posodica za hrano. Evan namreč postane na svežem zraku hitro lačen, sama pa mu rada vedno zagotovim topel in zdrav obrok. Pribora ne rabiva, saj je termovki že priložena vilčka oz. žlička v enem.

Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?

Da ni packarije, poskrbijo Elodie details plastificirani trendovski slinčki, ki se enostavno obrišejo in zavzamejo zelo malo prostora.

Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?
V prehodnem času, ko je vreme zelo spremenljivo, je obvezen kos v moji previjalki tudi vsestranska velika tetra plenička Aden and Anais, saj otročka odlično zaščiti tako pred sončkom kot tudi pred vetrom. Če Evana zazebe, jo uporabim tudi kot odejico, v nasprotnem primeru pa služi kot podlaga za v voziček ali jajčko, saj je izjemno vpojna. Pa tudi kupček vedno podreva v stilu, saj so motivi izredno šik 🙂

Več čudovitih pripomočkov, ki jih s svojimi sončki uporabljam in preizkušam za vas si lahko ogledate na Hajdi.si, s posebnim kuponom za popust „zastarse“ pa si do prvomajskih počitnic lahko le-te naročite 10% ceneje.

Kaj imeti v previjalki, ko se odpravimo na potep?

Bodite to pomlad z vašimi sončki čim več na sončku 🙂

Z ljubeznijo

Hajdi

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor