Najboljši vodnik za hujšanje – izdelki

21. Izdelki

Težko bi bilo napisati kakršenkoli vodnik za hujšanje, kaj šele najboljši, če ne bi omenili tudi izdelkov. Vseeno tu govorimo o industriji, vredni milijarde evrov. Smešno je, da se vse te milijarde zapravlja za nekoristne smeti. Norost, kajne? Zdaj, ko ste dojeli, da so večina izdelkov na trgu za diete in fitnes nekoristne smeti, bomo mi poskrbeli, da ne boste dodali niti evra na vse te milijarde.

Da bi to dosegli, vam bomo navedli nekaj izdelkov za hujšanje, diet in fitnes izdelkov, ki bi se jim morali izogniti.

Najboljši vodnik za hujšanje - izdelki

Izdelki, ki jih NE BI SMELI kupovati

 • Pripomočki za trebušnjake; v predhodnem prispevku preberite, da ne naredijo nič posebnega in so zato nekoristni. Privarčujte denar.
 • Tablete in dodatki k prehrani za hujšanje; nekatere od teh zadev so nevarne, druge pa nimajo nobenega učinka. Vse so v vsakem primeru absolutno nepotrebne.
 • “Skrivnosti” hujšanja; obstaja ogromno slabih spletnih portalov, ki vam prodajajo neke “skrivnosti” hujšanja v obliki elektronskih knjig ali priročnikov, morda vam celo nudijo premium članarino ali celo pravo knjigo. Običajno vam bodo prodajali neko zgodbo o tem, kako so poskušali vse, a nikakor ni uspelo, VSE DOKLER niso odkrili neke skrivnostne metode.  In če bi vi želeli izvedeti, katera je ta skrivnost, morate porabiti denar in naročiti e- knjigo, knjigo, priročnik ali karkoli že.

Ali želite, da vam odkrijemo skrivnost? Prav nobena skrivnost hujšanja ne obstaja. Vse, kar potrebujete, je v glavnem v tem vodniku. Ne obstaja nobena magična metoda, ki smo vam jo zamolčali, vse je tukaj. Vse te internetne strani, ki vam prodajajo kaj drugega, vam lažejo in se močno trudijo, da bi prišli do vašega denarja.

 • Karkoli, kar vam daje neverjetne obljube;  ali bo izdelek naredil vse delo namesto vas? Brez diete in vadbe? Ali je potrebno to uporabljati samo 10 minut na dan, 2 krat tedensko? Poleg tega lahko še naprej jeste vse, kar si zaželite? Želite hitro shujšati? Če je odgovor na vse to pritrdilen, privarčujte denar, zagotavljamo vam, da so vse to samo smeti.

Proizvodi, ki BI JIH MORALI  kupiti

 • Digitalna kuhinjska tehtnica; ta seznam ni nujen, a če bi bil, bi bila digitalna kuhinjska tehtnica na prvem mestu. Kar se tiče diete, je to verjetno najkoristnejša naprava na planetu. Resnično, če želite zapraviti denar za nek izdelek, naj bo za digitalno tehtnico.
 • Članstvo v fitnesu; to ni ravno izdelek, je pa odlično zapravljen denar. Se spomnite vseh tistih stvari o vadbi, o kateri smo pisali? Da bi delali večino tega, kar smo priporočili, potrebujete opremo in ta oprema je v fitnesu. Seveda lahko kupite kakšno opremo in trenirate doma, a če imate šibkejšo voljo, potem je fitnes najboljša izbira. Večina ljudi z lahkoto preskoči trening, ko to lahko zelo lepo počnejo doma takrat, ko želijo. “Ma ne bom zdaj treniral, ves dan sem doma, bom potem.” Potem postane kasneje in to se na koncu nikoli ne zgodi.

Najboljši vodnik za hujšanje - izdelki

Fitnes je kraj, na katerega se morate pripraviti in odpraviti. Okolje je drugačno, pravzaprav, to je tisto pravo okolje. Vaš dom je prostor, kjer jeste, spite, gledate TV, sedite za računalnikom in izkoriščate čas z družino. Tako da za tiste, ki imate šibko moč volje, to ni ravno najboljša ideja, za vas je fitnes veliko boljša izbira. Če to vseeno ni za vas in bi radi trenirali doma, potem bodite pozorni, da kupite samo kvalitetne in koristne naprave in ne polepšanih in nepotrebnih smeti. Ko smo že pri tem …

 • Tekoči trak, sobno kolo, steper; če načrtujete izvajati aerobno vadbo doma, boste potrebovali samo to.
 • Proste uteži;  kar se tiče anaerobne vadbe, so proste uteži (enoročne in dvoročne) boljše od katerekoli druge naprave. Ne glede na to, kaj vam pravi Chuck Norris ali kateri drugi znani strokovnjak za fitnes, njihov slab izdelek ni boljši in niti približno tako dober kot dobre stare proste uteži.
 • Tehtnica; spremljanje napredka je zelo pomemben vidik hujšanja in tehtnica je zelo dober način za to. Priporočamo vam digitalno tehtnico, ki prikazuje težo na vsaj dve decimalki, da boste lahko spremljali tudi najmanjše spremembe.
 • Šiviljski meter; iz istih razlogov, ki so navedeni zgoraj. Več o tem pozneje.
 • Digitalni fotoaparat in merilec maščobnih oblog – po želji; čeprav niso obvezni, so ti izdelki lahko zelo koristni. Na tem seznamu so ti izdelki najmanj obvezni. Razlogi ZA so enaki kot zgoraj navedeni – spremljanje napredka.
 • Multivitamini in dodatki k prehrani iz ribjega olja; to niso dodatki k prehrani za hujšanje, ampak za splošno zdravje, so pa edini dodatki, ki bi jih priporočali. Razlogi, zakaj so multivitaminski dodatki k prehrani dobra ideja, so očitni, ribje olje pa zahteva dodatno pojasnilo. Se spomnite, kaj smo vam rekli o zdravih maščobah, posebej o maščobnih kislinah Omega-3? Da raziskave kažejo na vse večje število koristi za zdravje, ki so povezane s temi maščobnimi kislinami? No, ribje olje je odličen vir teh maščobnih kislin.
Ocena:
[Skupaj: 2 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor