Liam Neeson – Najtežja stvar na svetu

Čeprav je njegova žena Nataša umrla pred sedmimi leti zaradi nesreče na smučanju, Liam Neeson je še dolgo upal, da bo nekega dne potrkala na vrata njunega doma. Tistega dne so ga poklicali, prišel je v bolnico, kamor so pripeljali njegovo ženo.

Liam Neeson – Najtežja stvar na svetu
Foto: BagoGames

Zdravniki so mu povedali, da ima žena hude poškodbe možganov zaradi otekline, ki se je pojavila po udarcu v kamen. Takrat se je soočil s težko odločitvijo, ali naj izključi njen aparat za ohranjanje življenja. Odločil je, da še nekaj časa tega ne bo naredil, da bi se lahko sorodniki in prijatelji od nje poslovili.

“Pravijo, da je najtežja stvar na svetu izgubiti nekoga, ki ga imaš rad. Nekoga, s katerim si se postaral in katerega si gledal, kako vsak dan raste. Nekoga, ki ti je pokazal, kako ljubiti. To je najhujša stvar na svetu, ki se lahko komu zgodi. Moja žena je umrla nenadoma. Prinesla mi je toliko veselja, Bila mi je vse. V teh šestnajstih letih, ko sem bil njen soprog, sem se naučil, kaj je brezpogojna ljubezen.

Moramo se ustaviti in biti hvaležni za našo ljubezen. Ker je življenje zelo kratko. Preživljajte čas s svojimi partnerji. Bodite dobri z njimi. Nekega dne, ko boste pogledali v telefon, jih tam več ne bo. Kar sem se zares največ od vsega naučil, je da vsak dan živim in ljubim, kot da je zadnji. Zato, ker se bo nekega dne to tudi zgodilo.

Izkoristite priložnosti in živite življenje. Recite tistim, ki jih ljubite, da jih ljubite – vsak dan. Ne jemljite nobenega trenutka kot samoumevnega. Življenje je vredno živeti.”

Forensic Soul

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor