Predavanje – Kako se soočati z ločitvijo?

Kako ravnati, da bo najboljše za otroka, a da hkrati ne zatajiš sebe?

Predavanje - Kako se soočati z ločitvijo?

Kako se soočati z ločitvijo? Kako zaščititi otroka, da si ne bi naprtil krivde za razhod staršev?

Ta vprašanja sem v sebi premlevala dan in noč. Želela sem, da bi bila sposobna komunicirati z bivšim partnerjem brez konfliktov. Svojo hčerko sem želela zaščititi pred lastnimi napakami. Ne pa, da jo zaradi lastne nevednosti zaznamujem.

Včasih enostavno ne veš, kaj je prav in kaj ne. Kako ravnati, da bo otroku najbolje, a da hkrati ne zatajiš sebe? Kaj pa če se boš celo življenje moral/-a podrejati kapricam bivše/-ga? Zakaj se počutim tako nemočno? …

Vedno je lažje, ko se lahko z nekom posvetuješ ter deliš svojo izkušnjo. Zato sem se odločila in se povezala s strokovnjakinjo, Katjo Fortun, specializantko sistemske psihoterapije, ki je posebej v ta namen pripravila 3-urno poglobljeno predavanje o učinkovitem soočanju z ločitvijo. Za vse nas, ki si želimo zgraditi veselo in varno okolje za naše zvezdice in tudi zase.

Vse skupaj je podkrepila z učinkovitimi orodji in nasveti, ki jih lahko kar takoj vpelješ v svojo situacijo.

Pogovarjali se bomo o ključnih temah, ki bi si jih vsak ločen starš želel obvladovati:

  • O temu, zakaj ločitev tako zelo boli?
  • Katera so 4 zdravilna čustva izgubljene ljubezni, ki jih ne smeš spregledati.
  • Kako lahko tudi ti urediš komunikacijo z bivšim partnerjem, da boš slišan/-a.
  • Kako komunicirati z otrokom, da se bo počutil varno.
  • Ker pa nas veliko krat lahko zanesejo tudi občutki ljubosumja in s(r)amote, se bomo naučili, kako jih lahko obvladamo.
  • Za pozitiven zaključek, bomo videli, kako lahko konec nekega partnerstva pomeni nov začetek, in kako ga lahko izkoristiš v svojo prid in v prid otroka.

Zakaj bi se še naprej mučil/-a in se sam/-a boril/-a s težko situacijo? Pridruži se nam na koristnem predavanju s strokovnjakinjo, ki se svojemu delu predaja z vsem srcem.

POMEMBNO: Posebej za nas je cena mnogo nižja, kot bi bila sicer – še nižja kot stane samo ena terapevtska ura!

Zdaj si ti na vrsti, da narediš korak v svoje dobro in v dobro svojega otroka! KLIKNI TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO!

P.S.: Zato, ker želim, da vsak odnese veliko dobrih nasvetov in resnično izboljša svojo trenutno situacijo, in da bo vsak imel priložnost postaviti tudi svoja vprašanja, moramo omejiti število mest. Prijavi se ŽE DANES oziroma najkasneje do 5.12.2016, upoštevali pa bomo vrstni red prijav.

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor