Vabilo na Playness seminar z dr. Milanom Hosto

Vabilo na Playness seminar z dr. Milanom Hosto

Zaradi velikega povpraševanja ter nedavno uspešno izpeljanega vikenda playness seminarjev, še v letošnjem šolskem letu, odpiramo prijave za tri nove termine! Več informacij najdete na https://www.playness.si/.

Delate z otroki med 3. in 10. letom starosti?

Si želite nadgraditi svoje znanje in vzgajati s pomočjo Playness pedagogike?

Bi radi delili vašo izkušnjo?

Prijavite se na Playness seminar pod vodstvom dr. Milana Hoste, kjer boste vstopili v svet Playness pedagogike, ki z igro in zabavo skrbi za celostni razvoj človeka.

Kaj je Playness seminar?

Šport in gibanje sta odlična osnova za celosten razvoj otroka. A pri športu in vzpodbujanju gibanja lahko hitro kaj preveč poudarjamo ali na kaj pozabimo.

Na eni strani preveč poudarjamo tekmovalnost, varnost, ponavljanje istih gibalnih vsebin in vodenje. Medtem ko na drugi strani pozabljamo na igro, vrednote, pravljičarstvo in individualnost.

Zato dr. Milan Hosta z ekipo razvija koncept Playness pedagogike, ki preko gibanja in igre omogoča otroku učinkovit telesni, kognitivni, duhovni in čustveni razvoj.

Udeleženec Playness seminarja spozna pomen gibanja za otrokov razvoj, koncept in uporabo Playness pedagoškega kompasa, psiho-motorični razvoj otroka, teorijo igre, somatiko v povezavi z otrokom in pomen vrednot.

Kaj o seminarju pravijo vzgojiteljice?

»Vsi, ki se ukvarjajo s pedagoškim delom, potrebujejo pričujoča znanja, saj obravnavajo največkrat pozabljene temelje vsakršnega delovanja človeka.« (Mirza)

»Največjo vrednost playness pedagogike vidim v tem, da je vse zajeto celostno, da zajema vse dimenzije človekovega obstoja in omogoča otroku celosten razvoj, da povezuje čustveno, telesno, mentalno in gibalno.« (Urša)

»Veseli me, da se končno pogovarjamo o tem, da se otroke pri gibanju neha omejevati, saj se mi zdi, da jim s tem delamo veliko škodo. Všeč mi je bilo, da je predavatelj predaval doživeto in je govoril iz srca.« (Katja)

»Želim vam, da bo Playness živel še naprej in da vas bo slišalo čim več pedagoških delavcev in staršev. Ohranite prijetnost in kakovost. In upam, da nam boste še kdaj popestrili popoldneve.« (Vesna)

Playness seminar vodi

Dr. Milan Hosta, mednarodno uveljavljen filozof in pedagog športa. Na podlagi svojih izkušenj in vrednot, sodeloval je z več kot 400 vrtci, šolami in športnimi klubi v Rusiji, Veliki Britaniji, Turčiji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Italiji, Srbiji, Hrvaški in Sloveniji, se je odločil, da posveti svoje delo dobrobiti prihodnjih generacij. Zato z ekipo uveljavlja Playness pedagogiko, s katero želi na inovativen način podpreti vzgojitelje, učitelje in starše, da dajo otrokom dovolj gibalnih in igrivih izkušenj, ki so osnova za ohranjanje zdravja, uspešno učenje in kakovostno življenje.

Playness seminar z dr. Milanom Hosto

TERMINI: 20.5. – Maribor / 27.5. – Koper / 3.6. – Ljubljana

KDAJ?: od 9.00 do 16.00

KJE?: Maribor, Koper, Ljubljana (točne lokacije prijavljenim sporočimo naknadno)

ZA KOGA?: za športne pedagoge, animatorje, vzgojitelji/ce in pomočnice, učitelji/ce, športna in druga društva, ki organizirajo dejavnosti za otroke, študente pedagoških smeri

KOTIZACIJA: 99€ + DDV (cena vključuje potrdilo o usposabljanju, ki je primerno za točkovanje pri napredovanju v naziv strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju, in priročnik Playness pedagogike)

Prijave pošljite na e-mail: nika@playness.com ali play@playness.com

ČAS JE ZA PLAYNESS! 🙂

Z igrivostjo v očeh Vas lepo pozdravljamo,
Dr. Milan Hosta z ekipo

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 4]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor