Najboljši vodnik za hujšanje – začnimo že danes

Sem mamica dveh majhnih deklic. V štirih letih po prvem porodu sem se kar pošteno založila z maščobami in pridobila osem kilogramov viška. Biti mamica je zame pomenilo novo, bogatejše obdobje v življenju, vendar pa sem ob tem pozabila nase, na svoje telo in zdravje. Napaka! Temu imam namen narediti konec. Tukaj in zdaj!

Vedno pride poletje in z njim radosti ob žgočem soncu in uživanje s svojo družino na plaži, ob morju, v morju … ali kjerkoli drugje. Poletje naj bi pomenilo tudi slačenje nepotrebnih oblačil s telesa, uživanje v lahkih oblačilih in bikinijih in dober občutek s samim seboj. Pa to velja? Se veselite tega ali vas že zdaj pestijo dvomi, strah in nezaupanje vase, v svoje telo in svoj izgled. Pravijo, da je ženska lepa takrat, ko se v svojem telesu odlično počuti. Jaz sem, priznam, v teh letih izgubila veselje do novih oblačil, do uživanja na plaži in predvsem izgubila prepotrebno samozavest za dobro počutje. Tudi otroci čutijo mamico, zato je skrb zase prav tako pomembna za njihovo dobro počutje in samozavest. Pa ne pozabimo na svoje partnerje. S tem, ko niste zadovoljne s svojim telesom, se vam močno zniža želja po intimnosti. Tega si pa ne smete dovoliti, saj so dotiki, nežnost in konec koncev ljubezen tako v srcu kot v postelji ključni faktor za popolno zmagoslavje.

Odločila sem se, da temu naredim konec. Pripravila sem 27 dnevni vodnik za hujšanje in dobro počutje. Pojdimo v poletje zadovoljne s samimi seboj in kot zmagovalke.

Ta odličen vodnik vas bo popeljal po vseh informacijah, odgovoril na vsa vaša vprašanja, ponudil dnevne jedilnike in vas uspešno pripeljal do želenega cilja. Le odločite se, upoštevajte navodila vodnika in zmagale bomo.
Tudi fantje se nam lahko pridružite, saj je zdravje in dobro počutje prav tako pomembno za vas kot za nas ženske.

 

Najboljši vodič za hujšanje - začnimo že danes

Velikokrat sem se že pripravljala na kakšno shujševalno kuro oz. namenila telo pripeljati do boljše pripravljenost, vendar sem se vedno srečevala s težavami kot so pomanjkanje motivacije, volje, spodbude, podpore. Razmišljala sem, da če bi imela dovolj denarja, bi si privoščila osebnega trenerja, ki bi me vsaj mesec dni priganjal, spodbujal, motiviral in pazil name. No, do tega denarja še vedno nisem prišla, sem pa zato spoznala, da se bom morala kar sama potruditi, da bi dosegla tako želeni cilj.

S tem vodnikom bom morda še komu olajšala pot in pomagala do uresničitve svojih želja.

V nadaljevanju vas bom peljala skozi vsak vidik hujšanja, ki vam lahko ta trenutek pade na pamet. Od diete in prehrane do telovadbe in fitnesa, od štetja energije do izgorevanja eenrgije, od dodatkov prehrani in podobnih proizvodov do mitov, laži in metod, ki ne prepričajo.

Vse, kar potrebujete, da bi shujšali, boste dobili tukaj. Vse, kar potrebujete, da se vam ne zgodi, da boste morali kdaj hujšati, boste dobili tukaj. Vse, kar potrebujete, da boste uspeli shujšati, je tukaj. Vse je tukaj, pojasnjeno zelo temeljito in popolnoma nič izpuščeno. Naj povem še enkrat na kratko – pred vami je vodnik za vse, kar je povezano s hujšanjem in dobro telesno pripravljenostjo. Poleg tega pa boste dobili še primere dnevnih jedilnikov, ki vam bodo pri tem pomagali.

Ker je vodnik obširen, kot se za tako velik osebni projekt tudi spodobi, ga bom razdelila na 27 dni. Vsak dan vam bom postregla z eno točko iz vsebine in navodilo, ki se ga boste poskusili držati za drugi dan ali med celotnim shujševalnim programom.

Vsebina

Vodnik je  narejen zelo podrobno in obširno, zato se spodobi, da ima tudi kazalo vsebine, ki vam bo v pomoč. Zelo pomembno je, da se ta vodnik bere od začetka do konca, brez preskakovanja oz. izpuščanja vmesnih vsebin. Verjemite, vse je zelo enostavno razumljivo, če se bere po vrstnem redu, v katerem je zapisano.

Pomembno!

Preden začnemo, se poigrajmo še z našim trenutnim stanjem. Zapišimo si naslednje podatke:

  • datum začetka
  • telesna teža
  • obseg pasu
  • obseg prsi
  • obseg zadnjice

Ali si zraven?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Ker ljudje potrebujemo spodbudo, motivacijo in preverjeno bolje delujemo v skupini z istim ciljem, potrdite sodelovanje (desno), ki bo z večanjem števila udeležencev programa spodbujalo in opogumljalo še druge k sodelovanju. Če ste zraven in če verjamete v uspeh programa, delite med svojimi prijatelji, naj se pozitiven namen razširi med tiste, ki želijo spremembe.

Nič hudega, če niste zraven od začetka. Pridružite se lahko kadarkoli.

Kjer je volja, je tudi pot 🙂

Ocena:
[Skupaj: 2 povprečno: 4]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor