Pogovorno-motivacijska delavnica

Kako pomagati otroku, da postane bolj sodelovalen, poslušen in srečen?

Vzgajanje otrok je ena najbolj zahtevnih nalog, kar jih je. Ob neverjetnih, krasnih in izpolnjujočih trenutkih doživljate tudi težke preizkušnje.

Vzgajanje otrok je ena najbolj zahtevnih nalog, kar jih je. Ob neverjetnih, krasnih in izpolnjujočih trenutkih doživljate tudi težke preizkušnje.

Namen te delavnice je, da vam pomagamo z nasveti in rešitvami, kako vzgajati z manj stresa in več sodelovanja. Življenja vseh nas se v veliki meri oblikujejo že v zelo ranem otroštvu. Starši se morajo najprej zavedati lastnih moči in sposobnosti, zato, da bodo vedeli kaj je tisto kar lahko posredujejo svojemu otroku. Naš notranji kompas in pa vse kar smo se uspeli naučiti v življenju je tisto, kar lahko prenesemo na naše najmlajše. Naša naloga, precej odgovorna naloga, pa je, da vzgojimo čudovita človeška bitja, ki bodo imela sposobnost uravnavanja svojih notranjih vzgibov in bodo prilagojena na zunanje vplive do te mere, da ti ne bodo zmotili njihovega delovanja in želene smeri nadaljnjega razvoja. Delavnica je sestavljen iz dveh delov.

Česa se bomo učili na prvem delu?

  • Kateri so resnični vzroki, da se vaši otroci »grdo« vedejo.
  • Kateri so najboljši načini, kako ravnati z jezo, ljubosumjem in izpadi trme.
  • Kako postavljati spoštljive in odločne meje, a brez kaznovanja in slabe vesti.
  • Obogatili boste odnos z vašim otrokom in samim seboj.

Česa se bomo učili na drugem delu?

  • Pogledali bomo kaj je strah in kako se ga osvobodimo?
  • Naučili se bomo kako ustvariti spodbujajoča in motivirajoča prepričanja – torej takšna, ki nas podpirajo v našem delovanju.
  • Kako lahko vzgajamo pozitivno? Kako vzgojimo srečnega otroka?
  • Kaj je to Samo-Zavest in kako nam le ta pomaga pri vzgoji? ( + Vprašanja in odgovori)

Z udeležbo na delavnici boste pridobili:

Znanje, ki resnično POMAGA, da zaživite starševstvo z manj stresa, veliko čustvene podpore in možnost interaktivnega pogovora – starši imate možnost postaviti vprašanje, ki se nanaša na vaše vsakodnevne situacije z otroci.

Za koga je delavnica primerna?

Mamice, očetje, babice, dedki, tete, strici, varuške, učiteljice, vzgojiteljice in vsi, ki skrbite za otroke ter vas zanima osebna rast, prijavite se na našo pogovorno-motivacijsko delavnico in ne bo vam žal! S prijavami pohitite, saj je število mest omejeno.

Prijavite se lahko preko emaila ali telefona: info@pozitivnavzgoja.com | 040 698 070. FB stran: Pozitivna vzgoja in starševstvo.

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor