Očistite otrokova pljuča s pomočjo naravnega soka iz ovsa!

Vaš otrok dneve in dneve kašlja in se ob dihanju iz njegovih pljuč sliši tiho ”škripanje”? Potem si le preberite, kako lahko otroku pomagate, da iz pljuč izloči sluzi in mu tako pomagate okrepiti imunski sistem.

Le ena skodelica tega naravnega soka  iz ovsa bo vašemu otroku pomagala pri lajšanju kašlja, izkašljevanju sluzi in mu povrnila naravno imunost.

ocistite-otrokova-pljuca-s-pomocjo-naravnega-soka-iz-ovsa

Kaj potrebujemo za pripravo naravnega soka iz ovsa?

  • 1 skodelico oluščenega ovsa (najdete ga v trgovinah z zdravo prehrano)
  • 1 skodelico sladkorja
  • 1 skodelico vode

1 skodelica naj meri 200 ml.

Priprava naravnega soka iz ovsa

Oves operite in ga dajte v posodo skupaj z vodo in sladkorjem.  Počakajte, da zavre in pustite naj vre nekaj minut. Nato vse skupaj pustite naj počiva čez noč. Zjutraj precedite oves.

Uživanje naravnega soka iz ovsa

Vsako jutro naj vaš otrok na prazen želodec popije 1 šilce (0,3 dl) tega soka. To počnite 40 dni. Nato naredite 15-dnevni premor, nato pa zopet ponovite 40 dnevno pitje naravnega soka iz ovsa.

Otrok bo izkašljal sluzi in povrnila se mu bo naravna imunost.

Zgoraj omenjena količina sestavin zadostuje za pripravo naravnega soka iz ovsa za 4 do 5 dni. Zelo pomembno je, da ne preskočite kakšnega dne in da otrok 40 dni vsako jutro popije šilce soka iz ovsa.

Ko boste enkrat opravili to zdravilno kuro s sokom iz ovsa, njena ponovitev ne bo več potrebna, saj vaš otrok ne bo več tako občutljiv na prehladna in virusna obolenja.

mojabeba

Prevedla in priredila: Irena Sušnik Trojar

 

Ocena:
[Skupaj: 10 povprečno: 4.2]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor