Skrivnosti novembrskih otrok

Skrivnosti novembrskih otrok

November je 11. mesec v letu. Latinsko “novem” pomeni devet, saj je v rimskem koledarju november bil deveti mesec po vrsti. Ko pa so v koledar dodali še januar in februar, se je premaknil na 11. mesto.

November je zadnji mesec meteorološke jeseni. Kot zadnji mesec pred zimo je bil november znan po skladiščenju hrane, pridelane oktobra. Novembra so lahko kmetje ocenili, če je bila njihova letina uspešna ali ne.

Otroci, rojeni novembra, so bistri in polni nenavadnih idej. Čeprav niso pretirano zgovorni, so odlični prijatelji. Otroci, rojeni novembra, lahko v življenju postanejo karkoli.

Značilnosti novembrskih otrok

Radi klepetajo. Radi imajo tiste, ki imajo radi njih. Stvari radi vzamejo v svoje roke. Imajo notranjo in zunanjo lepoto. Lažejo, vendar se ne pretvarjajo. Se pogosto razjezijo. Prijatelji imajo v njihovem življenju pomembno vlogo. So pogumni in neustrašni. Zelo hitro jih lahko prizadenete, a se tudi hitro poberejo. Sanjači. Imajo svoja stališča. Ne čutijo potrebe po nadzorovanju svojih čustev. So nepredvidljivi. Izjemno pametni.

Tukaj je 10 neverjetnih lastnosti otrok, rojenih novembra

Novembrci so skrivnostni

Novembrci so po naravi skrivnostni in misteriozni. Nikoli se popolnoma ne razkrijejo, zato jih je morda težko razumeti.

Otroci, rojeni novembra, so prepričljivi

Imajo neizmerno moč prepričevanja. Znajo celo prepričati druge, da počnejo napačne stvari. To je ena od nevarnih lastnosti, ki jo novembrci imajo. Če jo znajo pravilno uporabiti, jim lahko dolgoročno koristi, če pa jo zlorabijo, je lahko uničujoča.

So nadarjeni

Novembrci se rodijo zelo nadarjeni in inteligentni. Imajo logični in znanstveni um in lahko postanejo zelo uspešni, če bodo to znali izkoristiti.

So lahko destruktivni

Ena od največjih pomanjkljivosti novembrcev je njihova destruktivnost. Vse, kar so ustvarili, lahko v kratkem času uničijo. To ne velja le za stvari, ampak tudi na čustvenem področju, kot je npr. prijateljstvo.

Novembrci so neustrašni

So dobesedno neustrašni. Ne bojijo se ničesar, ampak so lahko tako močni in čvrsti, kot so lahko. Novembrci se še smrti ne bojijo.

So ljubosumni

Otroci, rojeni novembra, so lahko občasno zelo ljubosumni in sovražni. Poznajo svoje moči in slabosti in če je nekdo boljši od njih, jih ljubosumje lahko zelo hitro prevzame.

Imajo privlačen karakter

Otroci, rojeni novembra, imajo privlačen karakter. Po naravi so zelo privlačni in atraktivni. Ne privlačijo samo s svojim videzom, ampak tudi s svojim vedenjem.

So čutni in lepi

Novembrci so zelo čutni otroci. Njihova zunanja lepota je v njihovem življenju dodatna prednost. Zaradi teh svojih kvalitet in privlačne osebnosti so ti ljudje zelo zaželeni.

Otroci, rojeni novembra, lahko pobesnijo

Lahko se zelo razjezijo in pobesnijo. Spadajo med tisto manjšino ljudi, ki se vam bodo želeli maščevati, če jim boste  škodovali ali jih prizadeli. Včasih lahko resnično znorijo od besa in želje po maščevanju. Če pa se naučijo nadzorovati svoje občutke, lahko to postane ena najbolj pozitivnih lastnosti v njihovem življenju. Ta bes lahko spremenijo v močno odločenost in voljo.

So uspešni, če ohranijo nadzor

Zaradi svojih izjemnih kvalitet in talentov so lahko uspešni. Vendar pa jih pogosto omejujejo njihove negativne lastnosti. Če pa se naučijo nadzorovati svoja čustva in negativne poglede, so lahko uspešni kot nihče drug.

Ljudje, rojeni novembra, so zelo zapleteni in edinstveni ljudje. Večina njihovih značilnosti je odvisna od tega, kako si želijo živeti svoje življenje.

Imate doma novembrčka? Ste našli kaj podobnosti z resničnostjo v tem zapisu ali je vaš malček morda izjema?

Ocena:
[Skupaj: 11 povprečno: 4.5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor