Tvoj lulček ne bo odpadel in druge stvari, ki bi jih fantje morali vedeti

Moja najdražja sinova,

Poznata tisti viseči privesek, ki vama veliko večino dneva zaseda misli in/ali vajine roke? No, kot zaskrbljena mati menim, da je moja dolžnost, da vama razsvetlim dejstva v zvezi z vajinima lulčkoma.

Vaš lulček ne bo odpadel in druge stvari, ki bi jih fantje morali vedeti

Ker sama nikoli nisem posedovala svojega, me ne moreta imeti za strokovnjaka, vendar pa menim, da moje izkušnje pri vajini vzgoji tudi nekaj štejejo. Konec koncev sem videla dovolj golote v zvezi s tem priveskom, ki se ne more primerjati z nobenim naturističnim kampom. Zato je tukaj za vaju in za vse ostale fante devet stvari, ki bi jih morali vedeti o vaših lulčkih.

1. Pomirita se, vajina lulčka ne bosta odpadla. Ostala bosta ravno tam, v vajinih hlačah (če jih sploh nosita), zato ga ne stiskajta, ko gledata televizijo in ne zaspita z njima v rokah. V resnici bosta z vama do konca življenja, zato bi morda lahko razmislila o tem, da bi bila manj groba z njima.

2. Ena izjema: trden prijem je zaželen in ga spodbujam – ko uporabljata stranišče. Ohlapna sta in če ju nimata pod nadzorom, lahko škropita kot počena cev.

3. Obdržita ju v svojih hlačah, ok? (Ta nasvet bo imel drugačen, vendar enako pomemben pomen, ko bosta v najstniških letih, zato si ga zapomnita). Resnično ni potrebe po tem, da ju položita v bratove roke. Ali ju pomočita v čokoladno mleko. Ali porineta skozi luknjo na zgoščenki. Ali ovijeta okoli vajinega jedilnega pribora ali svinčnika. Ali bratovega svinčnika.

4. Ko ga bosta raztegnila za deset kilometrov, kot da bi bil iz gume, vaju mogoče ne bo bolelo, vendar pa boli mene, ko to gledam, zato nehajta.

5. V redkih priložnostih ga bosta dejansko spustila, zato da bi zgrabila nekaj drugega. Kot npr. sendvič ali obraz svojega bratca. V teh primerih je spodobno in higiensko, da si umijeta roke, preden se dotakneta česa drugega.

6. Ni konec sveta, če sta obrnjena v napačno smer ali zmečkana v spodnjih hlačkah. Ni potrebe za izpad.

7. Lulček je praktičen in prenosen in vse to, ampak samo zaradi tega, ker lahko lulata kjerkoli, ne pomeni, da bi to tudi morala početi.

8. Če ga bosta raztegovala/bingljala z njim/ga vlekla/vrtela/upogibala ali kako drugače z njim po moško (fantovsko) ravnala, prosim, da to počneta v svoji sobi in nam prihranita vse te majhne nerodnosti. Prosim.

9. Videla sem ju že milijonkrat, zato vama ni treba po kopanju z njima opletati proti meni, niti z njima poplesavati ali skakati naokoli kot Elvis z obročem. (to velja tudi za vajinega očeta, tako da to lahko razneseta okoli).

Upam, da bo ta zapis služil kot priročen seznam napotkov za pravilno etiko ravnanja z lulčkom in da bosta pridobila nekaj ding-dong dostojanstva.

Hvaležna mi bosta lahko pozneje … ali pa mi  bosta hvaležni vsaj vajini ženi.

Z veliko ljubezni,
mami.

Rita Templeton

Ocena:
[Skupaj: 0 povprečno: 0]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor