Plod domišljije ali sad ljubezni?

 

Plod domišljije ali sad ljubezni?

A si za, da letos kupiva nov avto? Ali si za to, da se drugo leto preseliva v večje stanovanje? Ali greva poleti na počitnice v Grčijo? Ali peljeva starše drug mesec na kosilo za obletnico poroke? Ali si za, da danes narediva otroka?

Slog življenja nam narekuje, da je treba vsak korak planirati. Urejen urnik nas pomirja, ker poznamo vsak naš naslednji korak. Prilagodimo ga v prvi vrsti službi in raznoraznim obveznostim, zatem pridejo družinske obveznosti, kot so očetov rojstni dan ali krst nečakinje, potem pa sledijo še družabni dogodki, za katere prejmemo vabilo že mesec ali dva vnaprej, da si jih ja znamo vnesti v naš urnik, ki se ga vsak dan tako skrbno držimo. Ko pride do intimnega odnosa si pa, ko zaklenemo vrata pisarne,  “stikalo “ v glavi težko prestavimo v levo in se prepustimo spontanosti. Žal nas svet organiziranosti potegne tako globoko, da ne vidimo niti malo nad gladino. “Danes pač ne bova seksala, ker imam jaz zvečer telovadbo, ti pa si rekel, da greš na pivo s prijatelji. Bova jutri, ker imam te dni ovulacijo!” Če vaša zveza funkcionira na tak način, potem je ustvarjanje družine lahko v škripcih. V resnici lahko govorimo o planiranju. Planiranju, ki nastaja izključno v glavi. Otroka pač ne moremo spočeti v možganih. Ali letos kupujeta rdeč avto z diesel motorjem? Ne, letos  “kupujeta” otroka.  Tak je plan! Problem pa nastane, ker ga letos ravno ni na zalogi???!!!

In kaj zdaj? Kako rešiti to zagato? Vedno je eden v odnosu tisti, ki je malo bolj naravnan na “takoj” in NE jutri. Če je v zvezi ženska tista, zgleda situacija približno takole: “Luč v hodniku ne dela, zamenjaj žarnico ”. Odgovor partnerja “bom jutri” ne samo da je NE  zadovolji, celo razjezi jo! Posledično nas prevzame občutek, da mu NI mar za naše želje in občutke. Želimo si, da se se naš partner drži dogovora, da nam ustreza in celo da sproti bere naše misli. Ampak hkrati pa si želimo, da ko je na urniku najin večer, se partner prelevi v najbolj spontanega ljubimca, z nepričakovanimi gestami in domišljijo brez meja, ki nas popelje v nebesa. V resnici pričakujemo, da ima naš partner v eni osebi nekaj, kar je bila včasih zmožna dati cela vas ljudi.

Pričakovanja, pričakovanja!!!!

Ko so previsoka in ko spoznamo, da so nam nedosegljiva, jim sledi zgolj razočaranje. Če so prenizka, nas pa posledično zajame apatičnost. Nekje vmes pa je zdrava mera razuma. Ker pa pravilno razmerje ni zapisano nikjer, pa ga sami težko uravnavamo brez posledic. V vsakem primeru poškodujemo pretok energije, čustva zavzamejo naše organe in telo nam napade hormonsko neravnovesje. Zanositev je posledično precej onemogočena.

Otroka pač ne delamo! Otrok nastane kot posledica zadovoljitve osnovne človeške potrebe – ljubezni! Sliši se kot poceni scenarij za nizkoproračunski film, ampak resnici na ljubo – za zanositev je potrebno precej več kot jajčece in semenčece. Potrebujemo vztrajno in borbeno semenčece, ki ga lahko pridela le strasten in vzburjen moški in popolno in voljno jajčno celico, ki lahko zraste le v zadovoljni, ljubljeni in samospoštovani ženski.

Zato je prav, da se vsak trenutek zavedamo, da je imel naš partner na voljo vse možnosti in vse ženske (ali moške) tega sveta, izbral(a) pa je TEBE! Torej moraš biti zanj(o) nekaj res posebnega in veliko več kot vse ostalo na celem širnem svetu. Ko imata svoj večer, ko alarm na telefonu zapiska in so obveznosti z današnjega urnika opravljene, se pustita objeti, zapeljati in osvajati. In bodita z največjo mero hvaležna za nov večer in za novo priložnost, ki vama poklanja še eno noč preživeti v duhu topline … biti ljubljen in vsakič znova zaljubljen.

Spočnita zaupanje vase in vero v vaju … bodita ponosna na njegovo moč in častita njeno telo … Tako bo tudi maternica gostoljubna kot “All inclusive hotel s petimi zvezdicami”.

Če ustvarjamo družino z glavo, ustvarimo “plod domišlije”. Če pa ustvarjamo z ljubezijo, pa ustvarimo “sad ljubezni”. In kakšna bo vaša izbira?

Lahko zanosim

Lahko zanosim

Ekipo Lahko zanosim sestavljata Nina Kovač in Pika Božič Slapar.

Obe sta v prvi vrsti mamici .Osrečuje ju pomagati parom,ki se soočajo z nezmožnostjo spočetja.Zato sta ustanovili blagovno znamko Lahko zanosim, ki je pomagala že velikim parom dočakati magični plusek.

Nina je po poklcu zdravstveni tehnik z 20 letnimi izkušnjami v zdravstvu in ustanoviteljica blagovne znamke Nova podoba (R) ,ki že 5 let zelo uspešno pomaga pri programu prehranjevanja. Svoje znanje nenehno nadgrajuje na področju dietike in hormonskega neravnovesja.

Pika Božič Slapar je ustanoviteljica Centra za pomlajevanje, lepoto in dobro počutje, Beauty and soul by Plital. Pot jo je ponesla v svet žensk in k njihovemu ohranjanju vitalnosti in lepote. S strani podjetja Iskra Medical ima certifikat za segrevanje tkiv z radiofrekvenčno terapijo. Svoje znanje in izkušnje nenehno nadgrajuje in je v izobraževanju s področja alternativne medicine.
Lahko zanosim
Ocena:
[Skupaj: 2 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Lahko zanosim

Lahko zanosim

Ekipo Lahko zanosim sestavljata Nina Kovač in Pika Božič Slapar. Obe sta v prvi vrsti mamici .Osrečuje ju pomagati parom,ki se soočajo z nezmožnostjo spočetja. Zato sta ustanovili blagovno znamko Lahko zanosim,ki je pomagala že velikim parom dočakati magični plusek. Nina je po poklcu zdravstveni tehnik z 20 letnimi izkušnjami v zdravstvu in ustanoviteljica blagovne znamke Nova podoba (R) ,ki že 5 let zelo uspešno pomaga pri programu prehranjevanja. Svoje znanje nenehno nadgrajuje na področju dietike in hormonskega neravnovesja. Pika Božič Slapar je ustanoviteljica Centra za pomlajevanje ,lepoto in dobro počutje, Beauty and soul by Plital . Pot jo je ponesla v svet žensk in k njihovemu ohranjanju vitalnosti in lepote . S strani podjetja Iskra Medical ima certifikat za segrevanje tkiv z radiofrekvenčno terapijo. Svoje znanje in izkušnje nenehno nadgrajuje in je v izobraževanju s področja alternativne medicine.

Dodaj odgovor