Otroci, rojeni v znamenju vodnarja

Otroci, rojeni v znamenju vodnarja

20. januar – 18. februar

Kdaj naj bi zanosili, da bi dobili vodnarja: med 25. aprilom in 15. majem.

Otroci, rojeni v znamenju vodnarja, so pravi mali zodiakalni Einsteini, s pridihom genija in zelo drzni. Vašemu vodnarčku že zgodaj omogočite druženje s sovrstniki. Otroci, rojeni v znamenju vodnarja bodo hrepeneli po velikem številu prijateljev. Ti otroci so lahko nekoliko ekscentrični in posebni. Lahko vas presenetijo s svojimi bizarnimi komentarji ali nenavadnimi navadami. Najbolje je, da uživate v predstavi. Upirali se bodo le, če boste poskušali ukrotiti njihove vragolije.

Otroci, rojeni v znamenju vodnarja, so velikodušni do sorojencev in ne prenesejo, če se komu dela krivica. Skrbeli bodo za šibkejše in se borili za pravice svoje skupine. Že zelo zgodaj jih vpišite k tabornikom, v kakšen šport ali sodelujte pri humanitarnih akcijah, da jim boste spodbudili njihov smisel za človečnost in ekipni duh.

Čas za igro

Vodnarji so timski ljudje, zato ga vpišite v kakšen ekipni šport.  Ne bodite presenečeni, če se bo vaš mali športnik povzpel v profesionalno ligo. Ta drzni vodnarček je tudi tekmovalen, zato ga bodo pritegnili tudi kakšni individualni tekmovalni športi kot npr. gimnastika ali biatlon.

Vodnarčki obožujejo magijo in znanost. Naučite jih čarovniških trikov in jim priskrbite set za kemijske preizkuse. Uživali bodo, ko bodo ljudje navdušeno občudovali njihove izume. Prav tako bodo doživeto in z vzkliki zaigrali vsako računalniško igrico, ki jo bodo poskusili.

Spustite svojega vodnarčka v velik zunanji prostor. To aktivno znamenje potrebuje divjanje, plezanje, skakanje, kričanje in glasen krohot. Poskrbite samo, da boste pri roki imeli nekaj obližev, saj lahko hitro pride do odrgnjenih kolen.

Omislite si hišnega ljubljenčka ali mu omogočite igranje z živalmi. Vodnarčki imajo edinstveno povezavo s pernatimi in štirinožnimi prijatelji. Težko bodo sprejeli smrt živalskega prijatelja, zato jih morate že vnaprej pripraviti na to.

Nasveti za starše

Vaš mali vodnarček bo bodisi super priljubljen bodisi neobičajen genij. V slednjem primeru razmislite, da bi svojega otroka vpisali v dodatne dejavnosti, kjer bi lahko bil obkrožen s podobno inteligentnimi  vrstniki.

S svojim vodnarčkom se nikoli ne pogovarjajte zviška ali po otročje. Vodnarji sovražijo avtoriteto in se bodo zato neprestano upirali. Če želite doseči njegovo maksimalno sodelovanje, jasno in logično postavite pravila kot bi se pogovarjali s sebi enakim.

Vodnarčki imajo zelo radi nekaj, k čemu lahko stremijo. Vodite jih skozi življenje tako, da jim pripovedujete o prihodnosti (npr. “Ko prineseš domov dobro spričevalo, ti bomo kupili novo kolo”)

Vodnarčki so uporniki in morajo vedeti, da jih za neprimerno vedenje čakajo določene posledice. Če jim zagrozite s kaznijo, bodite pri tem dosledni, saj boste drugače izgubili njihovo spoštovanje in vas ne bodo več upoštevali.

Ocena:
[Skupaj: 18 povprečno: 4.5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor