Moj sin bo kmalu postal malček

Moj sin bo kmalu postal malček

Bralka je z nami delila svoje občutke ob sinovi zadnji mini svečki. Njena iskrena izpoved se bo zagotovo dotaknila tudi vas.

Hitro čas beži. To sem velikokrat slišala. Vendar takrat pomena te povedi nisem še razumela.

Vse se je začelo, ko sem rodila svojega prvega otroka. Spomnim se, kako je prijokal na svet, kako sem ga prvič držala v rokah, mu pritisnila prvi poljubček. Vsak dan je bil zame nekaj posebnega. Včasih lepši, včasih malo manj. In tako so tekli dnevi.

Danes sem gledala fotografije in videoposnetke sina od prvega dne njegovega življenja pa do danes. Kar naenkrat so me preplavila čustva in začutila sem, kako mi po licih polzijo solze. Čez točno mesec dni bo moj sin vpihnil prvo svečko. Ne vem ali se tega dne veselim ali bojim. Zakaj se veselim, ne bom razlagala, ker mislim, da vsi poznamo razloge.

Zakaj se bojim? Zato, ker se zavedam, da moj mali dojenček s tem dnem postane malček in zelo kmalu bo tudi prvič prestopil prag jasli. Takrat se bo začelo novo obdobje za naju. Drugačen tempo življenja .. Moram reči, da je to en izmed zelo težkih in čustvenih delov materinstva. Hkrati čutiš neizmerno srečo, veselje in pa žalost, zaskrbljenost.

Rada bi vam sporočila, da niste edini, ki tako čutite. In vse to je normalen del starševstva. Sama sem se dolgo spraševala ali je kaj narobe z mano. Vendar sem hitro prišla do zaključka, da nisem edina, ki tako čutim. Naši piščančki odraščajo in mi z njimi. Podajamo se na neko novo pot polno novih prigod. In tako sem dojela, da čas hitro beži in da ga moramo čimbolj izkoristiti.

Hvala bralki za njene iskrene misli <3 Tudi vi nam lahko pišete, pošljete zgodbo, razmišljanja … Klikni na Objavi anonimno in nam piši.

Ocena:
[Skupaj: 1 povprečno: 5]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor