Seznam za novorojenčka

Poglej še ostale sezname:

Seznam za novorojenčka

Seznam za novorojenčka – na poti

Voziček

Premislite kje se boste vozile, kako ga boste uporabljale, kaj vam je všeč, kako gre v avto in tako dalje. Sama sem imela za začetek lux4kids baby merc q7. Za moje pojme super stabilen voziček, varen in za vsak teren. Ampak izredno težak in črna barva blaga me je začela motiti. Težko sem snela lupinico ali košaro in podobno. Pospravljanje in dvigovanje ter sestavljanje je bilo za precej nemočno mini mamico po carskem prava nočna mora. Zato smo po treh mesecih le zamenjali za Stokke Xplory-ja in takrat sem videla da ne gre le za »preseravanje« ampak je voziček dejansko odličen. Lahek, enostaven, uporaben in tako naprej.

Kaj bom storila tokrat: Nedolgo nazaj sem svoj stari model Xplory vozička zamenjala za novega, ki me je izredno presenetil saj je bil od starejšega še boljši. Da ne pozabim, tudi pesek in trava nista prehud teren zanj, kot sem večkrat poslušala pred nakupom. Ko se enkrat v voziček zaljubiš je to pač to. Tako se bo novi družinski član vozil v formuli bež barve, poskrbela pa bom tudi za poletno preobleko, da mu ne bo preveč vroče. Tukaj vam priporočam spimpajvoziček.si ki bodo poskrbeli za vsakršno prenovo tekstila vašega vozička, dodatkov, torbe za previjanje in vsega ostalega. Imeli smo njihov winter kit in res je bila to zelo uporabna naložba

Lupinica

Začela sem zelo slabo in uporabljala lupinico iz kompleta 3v1. To sem zelo slabo premislila in lahko sem le vesela, da se ni zgodila kakšna prometna nesreča v tem času. Ko me je končno srečala pamet sem prečesala varnostne teste do ne vem katerega leta nazaj in našla najbolj varno lupinico ki je kraljevala z najboljšo oceno. Gre za Cybex Aton Q lupinico, ki se jo lahko uporablja v kombinaciji z bazo a je že brez nje izredno varna. Presenetilo me je dejstvo, da niti ne spada v višji cenovni razred, meji med srednjim in nižjim zato sem se brez oklevanja odločila zanjo, izbrali smo še barvo in od takrat dalje, se je malčica vozila kot kraljica, midva pa bolj prepričana, da sva ne glede na to kaj se na cesti zgodi naredila največ kar je v najini moči, da jo zavarujeva.

Kaj bom storila tokrat: Naša Cybex Aton Q že čaka na novega uporabnika, dokupili bomo le še bazo za v avtomobil, da bo jemanje iz njega in vračanje bolj enostavno.

Prenosna posteljica

Ker sem imela košek na kolesih sem na začetku bolj tega vozila levo in desno, kasneje pa sem postavila tudi prenosno posteljico v katero sem punčko položila ko je zvonil poštar ali ko sem mogla kamorkoli za več kot minutko.

Kaj bom storila tokrat: Eno imamo pri babici in jo še vedno za vsak slučaj uporabljamo za hčerko kadar gre spat. Doma pa jo tudi imamo. Da ne pozabim, ko se otrok začne plaziti jo lahko odnesete ven v lepem vremenu, vanjo postavite igračke in pustite otroka da se mirno igra brez da bi vas skrbelo (tudi pokrijete jo lahko s komarnikom, ki se ga dobi v vseh otroških trgovinah).

Poglej še ostale sezname:

Ocena:
[Skupaj: 22 povprečno: 4.6]

Morda vas zanima tudi ...

Dodaj odgovor